Hava Durumu

Bülent Ersoy, İsrail'den tasarımı üç ayda hazırlanan 21 milyon TL'ye bir yüzük aldı!

Ünlü sanatçı Bülent Ersoy'un beş ay önce Israil'den 21 milyon TL ödeyerek 36 karatlık elmas yüzük sipariş ettiği öğrenildi. Israil'den iki güvenlik görevlisi eşliğinde Bülent Ersoy'un Suadiye'deki evine teslim edilen yüzüğün, sonrasında ise özel banka kasasına konulduğu iddia edildi.

Haber Giriş Tarihi: 24.05.2021 15:55
Haber Güncellenme Tarihi: 24.05.2021 15:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bülent Ersoy, İsrail'den tasarımı üç ayda hazırlanan 21 milyon TL'ye bir yüzük aldı!

Kürk ve pırlanta sevgisiyle tanınan usta sanatçı Bülent Ersoy, bir yüzük için kesenin ağzını açtı. Bir yüzük beğenen Ersoy'un 5 ay önce İsrail'den yüzük sipariş ettiği ortaya çıktı.

YÜZÜK KORUMALAR EŞLİĞİNDE GELDİ

İsrail'den 36 karatlık, değeri 21 milyon TL olan bir yüzük beğendiği ileri sürülen Ersoy'un üç ayda tasarlanan yüzüğü geçen hafta Türkiye'ye iki güvenlik görevlisi eşliğinde getirildi. Bülent Ersoy'un Suadiye'deki evine teslim edildikten sonra da özel banka kasasına kondu. Bülent Ersoy'un yaptırdığı yüzüğün aynısının 2011'de ölen Elizabeth Taylor'da ve İngiltere Kraliçesi Elizabeth'te olduğu öğrenildi.

SİBEL CAN BİRİNCİYDİ

Sibel Can'ın sadece özel konserlerinde ve davetlerde taktığı 15 milyon TL değerinde 25 karatlık yüzüğü uzun süre konuşulmuştu. Türkiye'de en pahalı yüzüğün Sibel Can'da olduğu iddia edilmişti. Sibel Can'dan sonra da ikinci sırada eşi Ebru Gündeş'e eski eşi Reza Zarrab'ın nikahta taktığı 7 karatlık, 6 milyon liralık tektaşın olduğu söylenmişti. Ama yüzük savaşını kazanan Bülent Ersoy oldu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.