Hava Durumu

Bülent Ersoy'un tilki kafalı kürküne tepki yağdı!

Diva lakaplı Bülent Ersoy, Nişantaşı'ndaki bir kürk mağazasından alışveriş yaptı. Ersoy'un yakasında tilki kafası bulunan 40 bin TL'lik kürkü hayvanseverlerin tepkisini çekti.

Haber Giriş Tarihi: 27.11.2020 15:55
Haber Güncellenme Tarihi: 27.11.2020 15:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bülent Ersoy'un tilki kafalı kürküne tepki yağdı!

400 bin TL değerindeki çantasıyla kombin yaparak tepeden tırnağa kırmızılara bürünen Bülent Ersoy, kürk alışverişine çıktı. Ersoy'un iki elindeki büyük tektaş yüzükler ve boynundaki pırlanta kolyesiyle ağızları açık bıraktı. Diva'nın üzerindeki pırlantaların yaklaşık 10 milyon TL olduğu öğrenildi.

TİLKİ KAFASI BULUNAN KÜRK GİYDİ

Mağazada tek tek kürkleri deneyen Bülent Ersoy'un giydiği beyaz kürk ağızları açık bıraktı. Yakasında tilki kafasının bulunduğu kürke 60 bin TL ödeyen Ersoy, muhabirlerin "Hayvanseverler size çok kızacak" demesi üzerine "Evet biliyorum, ama alıştım. Kürkleri açık artırma ile satıp Türkan Saylan Hanım'ın vakfına vereceğim. Epey yüklü miktar tutar." dedi.

KÜRKÜ TEPKİ ÇEKTİ

Ersoy'un giydiği kürk kısa sürede tepki çekerken "Hayvanlardan yapılan kürkü satıp yardım mı yapacaksın?", "Bu kürkleri ne alın ne de bağışlayın" "Keşke o parayla fakire fukaraya yardım yapsaydın" ve "O tilkinin kafası ne öyle tam bir vahşet" yorumları yapıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.