Hava Durumu

'Burada Bahçeli'yi yuhalatmam'

7 Haziran seçimleri kapsamında miting programı için Osmaniye'ye giden Başbakan Ahmet Davutoğlu, alandakilerin MHP Lideri Bahçeli'yi yuhalamalarına izin vermedi.

Haber Giriş Tarihi: 02.05.2015 15:26
Haber Güncellenme Tarihi: 02.05.2015 15:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
'Burada Bahçeli'yi yuhalatmam'
AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun son durağı Osmaniye oldu.Devlet Bahçeli Meydanı'nda halka seslenen Davutoğlu'nun hedefinde yine muhalefet liderleri vardı. Davutoğlu, MHP Lideri Bahçeli'yi eleştirdiği sırada alandakilerin yuhalaması üzerine, "Eleştirin ama yuhalamayın" diyerek seçmenlerini uyardı.

"OĞUZ TÜRKÜNÜN KÜLTÜRÜNE YAKIŞMAZ"

"Osmaniye'de Devlet Bahçeli'yi eleştirin ama yuhalamayın" diyen Davutoğlu, "Bir Oğuz Türkünün kültürüne bu yakışmaz. Sayın Bahçeli'ye ve bütün liderlere de saygı gösteririz. Bahçeli'yi Osmaniye'de yuhalatmayız. Eleştirin. Bizim kültürümüz bu" şeklinde konuştu.

Davutoğlu'nun konuşmasından satırbaşları;

"7 Haziran ilk adım, ondan sonra atılacak çok adım var. 7 Haziran'da Osmaniye'de 4'te dört yapamaya hazır mıyız? Gelin kimse alınmasın ama buradan bir muhasebe yapalım. 2002 Türkiye'si neredeydi şimdi nerede. IMF'ye borcu kim bitirdi?

"BİZ YUHALATMAYIZ"

Biz kendi takımızı yapacağız ki namerde muhtaç olmayalım. Şimdi uzay aracımız da yapıyoruz. Onlar konuşur Ak Parti yapar. Bir Oğuz Bey sözüdür. 2023'de Torosların üzerinde milli savaş uçağımız uçacak inşallah. 2002'ye kadar 6 bin km yol yapılmıştım, biz 18 bin km yaptık. Sayın Bahçeli de duysun, hizmet duysun. Bahçeli'nin döneminde var mıydı? Şimdi var mı? Korkut Ata Üniversitesi burada! Hele Bahçeli'yi Osmaniye'de yuhalamayın. Biz tartışırız konuşuruz ana yuhalatmayız. Biz eleştiririz, sesimizi yükseltiriz ama hakarete, yuhalamaya yokuz.

"İNANCIMIZDA VAR MI?"

Gezi provokasyonu yaptılar bizi durdurabildiler mi? 17-25 Aralık'ta paralel yapı harekete geçti durduk mu? Bahçeli'ye sorduk, CHP ile aynı çatı altında nasıl koşarsın Bahçeli? CHP'nin genel başkanı bir açıklamasında dedi ki; 'Suriye'den gelenleri geri göndereceğiz.'

Düşünün, biz buralara gelirken bir kısmımız Osmaniye'de kalmış, kimi Toroslar'a gitmiş. Zalim Esad zulüm etmiş, onlar da ülkemize gelmiş. Zalime mazlum teslim edilir mi? Bu bizim töremizde var mı? İnancımız da var mı? Oğuz töresinde var mı? Aynı İnönü gibi teslim eder Kılıçdaroğlu, onlardan geliyor çünkü. O Türkmenlere sonuna kadar sahip çıkacağız. Sayın Bahçeli'den bekliyorum. Şu ana kadar ses çıkmadı. Bizim kapımıza gelen kim olursa olsun onu korumak bizim inancımızın bir gereğidir."
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.