Hava Durumu

Burak Altıparmak büyülüyor

Başarılı orta saha oyuncusu bu sezon ligde çıktığı 27 maçta 2 gol atıp 8 asist yapma başarısı gösterdi. Burak asist krallığında da yaptığı 8 asistle 2. sırada yer alıyor.

Haber Giriş Tarihi: 09.04.2021 08:23
Haber Güncellenme Tarihi: 09.04.2021 08:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Burak Altıparmak büyülüyor

Spor Toto TFF 1. Lig'de play-off şansını zora sokan Bursaspor'da başarılı orta saha oyuncusu Burak Altıparmak bu sezon gösterdiği performansla adeta büyülüyor. 30 yaşındaki futbolcu bu sezon ligde çıktığı 27 maçta 2 gol atıp 8 asist yapma başarısı gösterdi. Burak 4. haftadaki Tuzlaspor maçında ve 27. haftadaki Adanaspor maçında rakip fileleri havalandırdı. Başarılı orta saha oyuncusu ayrıca 6. haftada İzmir'de oynanan Menemenspor maçıyla bu sezonki ilk asistini yapmayı başardı.

KRALLIKTA 2. SIRADA

Burak Altıparmak 8. haftada Boluspor maçında sezonun 2. asistini yaparken, 13. haftada Bandırmaspor, 14. haftada Samsunspor ve 15. haftada İstanbulspor maçları olmak üzere üst üste 3 maçta da asist yaptı. Yıldız futbolcu 18. haftadaki Adana Demirspor maçında asist yaptıktan sonra bir süre sessiz kaldı ancak son olarak 26. haftada Ankaraspor ve 28. haftadaki Altay maçlarında da 1'er asist yaptı. Burak yaptığı 8 asistle 1. Lig'de asist krallığında 2. sırada yer alıyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.