Hava Durumu

Burak Altıparmak: Eksik oynadığımızı belli etmedik

Burak Altıparmak, Kocaelispor karşısında alınan yenilgiye rağmen takım olarak iyi bir mücadele ortaya koyduklarını söyledi. Deneyimli futbolcu, "Hepimiz aslan gibi savaştık. 10 kişi kalmamıza rağmen, bir kişi eksik oynadığımızı belli ettirmedik" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 09.11.2021 08:23
Haber Güncellenme Tarihi: 09.11.2021 08:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Burak Altıparmak: Eksik oynadığımızı belli etmedik

Bursasporlu Burak Altıparmak, Kocaelispor karşısında takım olarak iyi bir mücadele sergilediklerini söyledi. Takım arkadaşlarına ortaya koydukları futboldan dolayı teşekkür eden tecrübeli futbolcu, "Öncelikle ben takım arkadaşlarımın hepsine, 'ayağınıza yüreğinize sağlık' diyorum. Hepimiz aslan gibi savaştık. 10 kişi kalmamıza rağmen, bir kişi eksik oynadığımızı belli ettirmedik. Umarım önümüzdeki maçları aynı böyle bu şekilde istekli, motive olarak 3 puanla tamamlarız" dedi.

İYİ BİR GRAFİK ÇİZMİŞTİK

Milli maç nedeniyle lige verilen arayı en iyi şekilde değerlendireceklerini söyleyen Burak Altıparmak hedeflerinin İstanbulspor ile oynayacakları maçı kazanmak olduğunu dile getirdi. Burak, "Son dört maçtır galip geliyorduk ve iyi bir grafik çizmiştik. Bu maçı kazanamadık. Üzgünüz ama mücadele ve isteğimiz çok iyiydi. Bunları devam ettirip, kendimizi geliştirmeyi sürdürerek çalışarak İnşallah önümüzdeki İstanbulspor maçını sahamızda kazanmaya çalışacağız" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.