Hava Durumu

Burak Altıparmak takımın beyni olacak

Bursaspor Kulübü, birçok takımın transfer listesinde olan Burak Altıparmak'ın gelecek sezonda da takımda kalacağını açıkladı. Tecrübeli oyuncu geçtiğimiz sezon ligde 2 gol ve 9 asistlik performansı ile göz doldurmuştu.

Haber Giriş Tarihi: 17.06.2021 08:23
Haber Güncellenme Tarihi: 17.06.2021 08:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Burak Altıparmak takımın beyni olacak

TFF 1. Lig ekiplerinden Bursaspor'da geçen sezon etkili performans ortaya koyan Burak Altıparmak'la yola devam kararı alındı. Birçok takımın transfer listesinde bulunan tecrübeli futbolcu, alacakları konusunda sıkıntı yaşıyordu. Yeşil Beyazlı kulübün yeni yönetimi bu meseleyi ortadan kaldırdı.

Bursaspor Kulübü'nden yapılan açıklama şu şekilde: Son iki sezondur Bursaspor'un formasını terleten başarılı orta saha oyuncusu Burak Altıparmak ile geçen sezondan kalan alacaklarıyla ilgili anlaşma sağlanmıştır. Burak Altıparmak önümüzdeki sezon da kulübümüzün formasını giyecektir. Kendisine yeni sezonda başarılar dileriz.

CİDDİ UYUM YAKALADI

Bursaspor ile sözleşmesi 2022'de sona erecek deneyimli orta saha oyuncusunun Süper Lig ve TFF 1. Lig olmak üzere birçok talibi bulunuyordu. Yeşil Beyazlı formaya Mesut Mestan döneminde imza atan Burak Altıparmak geçtiğimiz 2 sezon Bursaspor'da görev almıştı. 31 yaşındaki futbolcu bu iki sezon boyunca Yeşil Beyazlı forma ile toplam 60 resmi maçta süre alırken 3 gol atıp 10 kez de asist yapma başarısı göstermişti. Burak Altıparmak özellikle geçtiğimiz yıl Mustafa Er'in oyun sisteminde Emirhan Aydoğan ile ciddi bir uyum yakalamış ve takımın saha içi kaptanlarından biri haline gelmişti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.