Hava Durumu

Burak Kapacak Fransızların radarında!

Giresunspor maçında profesyonel kariyerinin ilk golünü atan Burak Kapacak'ı Fransa'nın Lyon kulübünün scoutlarının izle- diği ortaya çıktı. Gerekli bilgileri toplayan Fransız kulübünün temsilcileri herhangi bir bilgi paylaşmadan Bursa'dan ayrıldı.

Haber Giriş Tarihi: 29.09.2020 08:16
Haber Güncellenme Tarihi: 29.09.2020 08:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Burak Kapacak Fransızların radarında!

Timsah'ın genç oyuncusu Fransız kulübünün radarına girdi.

FENER VE TRABZON GÜNDEMDE

Bursaspor'da kalacak mı yoksa gidecek mi tartışmaları süredursun Burak Kapacak konusunda hafta sonunda sıcak gelişmelerin yaşandığı ortaya çıktı. Adı uzun süredir Fenerbahçe ve Trabzonspor'la anılan Burak Kapacak için Giresunspor maçında Fransa'nın Lyon Kulübü'nün temsilcilerinin Bursa'daki maçı izledikleri öğrenildi. 21 yaşındaki futbolcuyla ilgili daha önce toplanan verileri bu kez izleyerek değerlendir-meye alan Lyon scoutları herhangi bir bilgi paylaşmadan Bursa'dan ayrıldı.

SON SÖZ BAŞKAN KAMAT'TA

Geçen sezonu 8 asist yaparak tamamlayan, bu sezon da profesyonel kariyerinin ilk golünü Lyon scoutlarının izlediği maçta Giresunspor karşısında atan Burak Kapacak'ın durumu hakkındaki son söz başkan Erkan Kamat'ta. Burak Kapacak'ı elinde tutmak isteyen Yeşil Beyazlılar genç oyuncunun sezon sonunda daha yüksek bir bedelle satılabileceği fikrini taşıyor. Kapacak'ı isteyen Lyon sezon başında iki yıl önce Karacabey forması giyen Altaylı Cenk Özkacar'ı renklerine katmıştı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.