Hava Durumu

Burak Kapacak: Toparlanmalıyız

Bursasporlu Burak Kapacak, Altınordu ile golsüz berabere kaldıkları maçın ardından Sönmez Medya'ya açıklamalarda bulundu. Genç futbolcu bir an önce toparlanmaları gerektiğini söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 17.12.2019 09:27
Haber Güncellenme Tarihi: 17.12.2019 09:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Burak Kapacak: Toparlanmalıyız

HABER I TOLGA ÖZTAŞ

Altınordu maçının sonrasında Bursa Hakimiyet'e özel demeç veren Burak Kapacak kısa sürede toparlanmak istediklerini dile getirdi. Burak, "Zor bir maç geçeceğini biliyorduk. Hazırlıklarımızı da ona göre yapmıştık. İlk yarı biraz zorlandığımızı düşünüyorum. İkinci yarıda az da olsa toparladık. Sonuç almak istiyorduk. Maalesef sonuç alamadık. Çok üzgünüz. Ama daha önümüzde çok maç var. Toparlanmamız gereken maçlar olacak. İnşallah toparlanırız diye düşünüyorum." diye konuştu.

Bir pozisyonda müsait pozisyondaki Kubilay'a pas vermemesinin üzüntüsünü yaşadığını belirten Burak Kapacak, "Kubilay abiye baktım. Onu dolu gördüm. Kaleyi denedim. Keşke Kubilay abiye atmaya çalışsaydım." dedi. Taraftarın Yalçın Koşukavak'a yönelik istifa çağrısını da yorumlayan Burak, "Taraftarın hocamızla ilgili bir düşüncesi olabilir. Ama biz Yalçın Hoca'yla beraber olduğumuz için mutluyuz. Yalçın Hoca bizim için büyük bir şans. Ben kalmasından yanayım." ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.