Hava Durumu

Burak Sergen, Nihan Ünsal'a boşanma davası açtı!

Sadakatsiz dizisindeki başarılı oyunculuğu ile son dönemin en başarılı isimlerinden olan oyuncu Burak Sergen, ölüm kalım savaşı verirken bile aldatıldığını öğrenmişti. Burak Sergen ile Nihan Ünsal'ın boşanma davasının detayları da ortaya çıkmaya başladı.

Haber Giriş Tarihi: 14.10.2021 12:38
Haber Güncellenme Tarihi: 14.10.2021 12:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Burak Sergen, Nihan Ünsal'a boşanma davası açtı!

Geçen aylarda corona virüsüne yakalanan ve hastalığı çok ağır geçiren Burak Sergen, toparlanır toparlanmaz haziran ayında sürpriz bir kararla sevgilisi Nihan Ünsal ile nikah masasına oturmuştu.

SONUNA KADAR GİDECEKTİ

4 Haziran'da kıyılan nikahtan sonra Sergen, "Birlikte sonuna kadar gideceğim insanı buldum" demişti

Henüz 4 aylık evli Burak Sergen ihanet iddiaları ile sarsılmıştı. Nihan Ünsal'a ait olduğu ileri sürülen ihanet görüntüleri medyaya yansımıştı.

DEDEKTİF TAKMIŞTI

Ünlü oyuncu, dizi ve filmlerdeki senaryolar aratmayan bir şey yaşadı. Sergen, 4 aylık eşi tarafından aldatıldığını öğrendi. Ünsal'dan şüphelenen ve peşine dedektif takan Sergen, yasak aşkı belgeledi.

ZİNA DAVASI

Koronavirüs nedeniyle yaşam savaşı verdiği süreçte dahi aldatıldığını öğrenen Sergen, fotoğrafların ardından harekete geçti ve zina nedeniyle boşanma davası açtı.

Avukatı aracılığıyla İstanbul Aile Mahkemesi'ne başvuran usta oyuncu eşine zina nedeniyle boşanma davası açan Sergen, o fotoğrafları delil olarak mahkemeye sundu.

GİZLİLİK KARARI ALINDI

Bir an önce boşanmak istediğini dilekçesinde dile getiren Sergen, maddi ve manevi tazminat talebinde bulunmadı. Boşanma davasına gizlilik kararı getirildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.