Hava Durumu

Buraya kadarmış

Avrupa şampiyonu Fenerbahçe'ye ilk maçta olduğu gibi taraftarı önünde oynadığı ikinci maçta da kafa tutan ancak bir kez daha sonunu getiremeyen TOFAŞ, aldığı yenilgiyle sezonu noktaladı.

Haber Giriş Tarihi: 27.05.2017 09:51
Haber Güncellenme Tarihi: 27.05.2017 09:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Buraya kadarmış

Ozan DEMİR'in haberi...

Spor Toto Süper Lig play-off çeyrek final ikinci maçında TOFAŞ, Fenerbahçe'yi konuk etti. TOFAŞ Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmaya Kaya Peker'in iki sayılık basketiyle başlayan Mavi Beyazlılar, Copeland, Micic ve Barış Ermiş'in sayılarıyla 6. dakikayı 13-12 üstünlükle geçti. Karşılaşmanın ilk çeyreğini Melih Mahmutoğlu'nun son saniye üçlüğüyle 19-22 önde kapatan konuk ekip karşısında ikinci periyotta savunma direncini artıran Bursa temsilcisi, Kadir Bayram, İvanov ve Muhsin Yaşar'ın da skor katkısı verdiği çeyreğin son bölümünde Copeland ile potaya gitti ve soyunma odasına 44-39 üstün girdi.

LİGİ 8. SIRADA BİTİRDİ

Üçüncü çeyreğe de Vasilije Micic'in üç sayılık basketiyle başlayan TOFAŞ, rakibinin üst üste sayılarına engel olamayınca Fenerbahçe 27. dakikada 52-23 öne geçti. Barış Ermiş ve Kaya Peker'in basketleriyle ayakta kalan Mavi Beyazlılar, nefesleri kesen son çeyreğe 59-57 önde başladı. Rakibinin sayılarına karşılık verip son 5.42'ye 67-67 eşitlikle giren ev sahibi ekip, maç boyunca sergilediği başa baş oyununun sonunu ilk maçta olduğu gibi getiremedi. Parkeden 73-79 mağlup ayrılan TOFAŞ, seriyi 2-0 kaybederek sezona sekizinci sırada noktayı koydu. Fenerbahçe ise yarı finale yükselerek Darrüşafaka Doğuş ile eşleşti.

Kapalı gişe oynandı

TOFAŞ ile Fenerbahçe arasındaki Spor Toto Süper Lig Play-off çeyrek final ikinci randevusu kapalı gişe oynandı. 5 bin 800 kişilik TOFAŞ Spor Salonu tribünleri tamamen dolarken, Mavi Beyazlılar tarafından dağıtılan kulüp tişörtleri tribünlerde bütünlük oluşturdu. Maç boyunca büyük heyecan yaşayan Bursalı basketbolseverler, sezonu sekizinci sırada bitiren TOFAŞlı oyuncuları alkışlarla uğurladı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.