Hava Durumu

Bursa Acemler'de gece mesaisi

Bursa'da Çevre Yolu'ndan gelip, İzmir istikametine gidecek araçların oluşturduğu yoğunluğu ilave şerit uygulamasıyla ortadan kaldırmayı hedefleyen Bursa Büyükşehir Belediyesi, gece gündüz demeden bölgedeki çalışmalara devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 03.04.2021 13:25
Haber Güncellenme Tarihi: 03.04.2021 13:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa Acemler'de gece mesaisi

Bursa Büyükşehir Belediyesi, kenti doğu batı aksında bağlayan tek ana arter olması nedeniyle kent içi trafiğin düğüm noktalarından olan Acemler'e nefes aldıracak yeni bir çalışmada daha sona yaklaştı.

Bölgedeki yoğunluğu azaltmak adına daha önce çevre yolu dönüş kollarına şerit ilaveleri yapan Büyükşehir Belediyesi, Hayran Caddesi ve D-200 karayolundan gelen araçların yoğunluk oluşturmadan kavşağı kullanabilmeleri amacıyla Emniyet Müdürlüğü binası önüne projelendirdiği tüp geçit projesinde çalışmalara hızla devam ediyor. Bu proje kapsamında fore kazık çalışmaları devam ederken, Çevre Yolu'ndan gelip İzmir istikametine gidecek araçların oluşturduğu yoğunluğun önüne geçmek için bu bölgede de şerit genişletmesi yapılıyor. Avrupa Konseyi Çevre Yolu Acemler Kavşağı BUSKİ kolu yol genişletme çalışmaları kapsamında 260 metre uzunluğunda 3 metre yüksekliğinde perde duvar imalatı ile yol genişletmesi için gerekli olan kazı ve dolgu imalatları tamamlandı. Yağmur suyu, korkuluk, bordür ve tretuvar imalatlarının tamamlanmasının ardından, asfaltlama çalışmalarına başlandı. Yolu 4 şeride çıkararak İzmir yoluna dönecek araçların oluşturduğu yoğunluk ortadan kaldıracak projede, ekipler asfaltlama çalımalarını gece gündüz demeden sürdürüyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.