Hava Durumu

Bursa Ak Parti İl Başkanı Ayhan Salman'dan Orhangazi Belediyesi'ne ziyaret

Ak Parti Bursa Koordinatör Milletvekili Muhammet Balta, Bursa Ak Parti İl Başkanı Ayhan Salman ve Yerel Yönetimler Başkanı Gökay Bilir Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın'ı makamında ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 03.09.2020 18:43
Haber Güncellenme Tarihi: 03.09.2020 18:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa Ak Parti İl Başkanı Ayhan Salman'dan Orhangazi Belediyesi'ne ziyaret

Koordinatör Milletvekili Muhammet Balta ile İl Başkanı Ayhan Salman Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın'dan Orhangazi'de yapılan çalışmalar hakkında bilgiler alırken yaklaşan Orhangazi İlçe kongresi ile ilgili bilgi alışverişinde bulundu. Koordinatör Milletvekili Muhammet Balta " 7. Olağan Kongre sürecinde, tüm teşkilatları, Türkiye'yi 2023 hedeflerine emin ve kararlı adımlarla götürecek siyasi kadroları oluşturuyoruz. Yönetimin ve Teşkilat mensubu arkadaşlarımızın azimli, özverili ve gayretli çalışmaları sonucu Orhangazide seçim kazanılmıştır" dedi.

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, " Yaklaşan İlçe Başkanlığı kongre heyecanını bizlerle paylaşarak Koordinatör Milletvekilimiz Muhammet Balta ile İl Başkanımız Ayhan Salman'ın ziyaretleri bizleri mutlu etmiştir. İlçemizde yapılan hizmetler konusunda Koordinatör Milletvekilimize bilgiler aktardık. Kongre heyecanını teşkilatımız ile birlikte yaşıyoruz. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın selamlarını bizlere ileten Koordinatör Milletvekilimiz Muhammet Balta'ya ve her daim bizlerin yanında yer alan İl Başkanımız Ayhan Salman'a teşekkür ediyorum. Teşkilatımızla birlikte uyum içerisinde çalışarak ilçemizdeki sorunları Merkezi ve Yerel yönetimler sayesinde çözerek hizmet üretiyoruz" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.