Hava Durumu

Bursa AK Parti o fotoğrafları affetmedi

AK Parti İl Başkanlığı, sosyal paylaşım sitesi Instagram'dan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan hakıkında fotoğraflar yayınlayan Tike Halı CEO'su Tolga Tike hakkında Cumhuriyet Başsavcılığı'nda suç duyurusunda bulunmaya hazırlanıyor.

Haber Giriş Tarihi: 27.06.2013 09:24
Haber Güncellenme Tarihi: 27.06.2013 09:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa AK Parti o fotoğrafları affetmedi

Türkiye Genç İş Adamları Derneği (TÜGİAD) Bursa Şubesi üyesi olan Tolga Tike'nin Başbakan Recep Tayyip Erdoğan hakkındaki Instagram üzerinden yaptığı yorumlara sosyal medya üzerinden tepki geldi. Gerekli araştırmaların yapılacağını belirten İl Başkanı Sedat Yalçın, "Bu tür hesaplar bazen başkaları tarafından ele geçirilebiliyor. Eğer bu şekilde bir durum varsa tabii ki ortada bir suç unsuru yoktur. Ama bilerek ve isteyerek bu şekilde bir paylaşımda bulunduysa bunun hukuki süreçte cezası vardır" dedi.

GENEL MERKEZ BELİRLİYOR

Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulunduklarını belirten Siyasi ve Hukuki İşlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Cemallettin Torun ise, "Bu tür konularda biz genel başkanlığa bilgi veriyoruz. Orada gerekli değerlendirme yapılıyor. Değerlendirmenin ardından bize bilgi veriliyor. Genel başkanlık gerekli gördüğü takdirde biz de hukuki işlemleri başlatıyoruz" diye konuştu.

Ergün DEMİRCİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.