Hava Durumu

Bursa Balat'ta icradan satılık 332 m2 dubleks daire!

Bursa 18. İcra Dairesi Müdürlüğü tarafından yapılan duyuruya göre; Nilüfer İlçesi'nin Balat Mahallesi'nde bulunan 332 m² dubleks daire 1 milyon 500 bin TL muhammen bedel ile açık artırmaya sunulacak.

Haber Giriş Tarihi: 05.10.2021 09:48
Haber Güncellenme Tarihi: 05.10.2021 09:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa Balat'ta icradan satılık 332 m2 dubleks daire!

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr'de yer alan ilana göre; Bursa İl, Nilüfer İlçe, 4210 Ada, 16 Parsel, Balat Mahalle/Köy, 3.katı VE çatı katı- E blok 7 nolu bağımsız bölümün katlarının toplam net kullanım alanı 289,07 m2, katlarının toplam bürüt kullanım alanı 332,00 m2 olarak hesaplanmıştır.

Dubleks mesken olarak kullanılan taşınmazın giriş katı, salon, 1 adet oda, mutfak, antre-hol, banyo -wc, wc, üst kata çıkış merdiveni ve 2 adet balkon mahallerinden teşkil edilmiş olup salon ve 1 adet odanın zeminleri laminant parke kaplama, mutfak ve hol-antre alanının zeminleri seramik kaplamadır. Hacimlerin duvarları saten alçı üzeri saten boyalı olup tavan duvar birleşimlerinde kartonpiyer uygulaması bulunmaktadır. Mutfakta alt-üst dolap arasında çimstone tezgah bulunmaktadır. Banyo-wc ve wc zemin duvar kaplamaları seramik kaplama olup duş kabin bulunmaktadır. 2 adet balkon bulunmakta, zeminleri seramik kaplama olup cam balkon uygulaması bulunmaktadır. Üst kata çıkış merdiveni basamakları ahşap kaplama olup korkuluk temperli camdır. Çatı katı; 4 adet oda, antre-hol, banyo-wc, ebeveyn duş, kiler ve 1 adet teras mahallerinden teşkil edilmiş olup hacimlerin zeminleri laminant parke kaplamadır. Hacimlerin duvarları saten alçı üzeri saten boyalı olup tavan duvar birleşimlerinde kartonpiyer uygulaması bulunmaktadır. Banyo- wc ve ebeveyn duş zemin duvar kaplamaları seramik kaplama olup duş kabin bulunmaktadır. 1 adet teras bulunmakta ve zeminleri seramik kaplamadır. Giriş kapısı çelik, iç kapıları ahşap panel kapıdır. Pencereler ahşap görünümlü çift camlı pvc profildir. Isıtma panel radyatör sistemi ileyapılmaktadır. Binanın dış cephe duvar yüzeyleri sıva üzeri boyalı olup pencere kenarlarında söve uygulaması bulunmaktadır. Taşınmazın bulunduğu yapının ana giriş kapısı camlı alüminyum profil kapı, merdivenler ve giriş holü mermer kaplama, korkuluklar alüminyum profildir ve 1 adetasansör bulunmaktadır. 8 Bloklu site içerisinde bulunan taşınmazsın çevresi ihata duvarı ile çevrili olup, açık-kapalı otopark alanı, açık yüzme havuzu, sosyal tesis, çocuk oyun alanı, 7/24 güvenlik ve peyzaj alanları vardır. Taşınmazın içinde bulunduğu ana taşınmazın tüm katları mesken olarak kullanılmaktadır. Çevre yapılar genellikleayrık nizam 5-7 katlı yapılmıştır. Taşınmaz belediyeye ait tüm alt yapı hizmetlerinden yararlanmaktadır. Taşınmaz yaklaşık yürüme mesafesinde Faruk Baykal Caddesine cephe, Sıhhıye Caddesine 200 m ve Bursa-Mudanya Yoluna ise 1200m mesafede bulunmaktadır. Kuş uçuşu mesafe ile Bursa Şehir merkezine (Valilik) 13,75 km uzaklıkta bulunmaktadır.

İhale açık artırma suretiyle yapılacaktır. Birinci artırmanın yirmi gün öncesinden, artırma tarihinden önceki gün sonuna kadar esatis.uyap.gov.tr adresinden elektronik ortamda teklif verilebilecektir.

Detaylı bilgi için tıklayın.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.