Hava Durumu

Bursa Beşinci Mevsim Kreşi'nde kayıtlar alınmaya başladı

İnegöl Belediyesi'nin sosyal belediyecilik örneği faaliyetlerinden olan Beşinci Mevsim Kreşi'nde 2020-21 eğitim öğretim dönemi için kayıtlar alınmaya başladı. 21-25 Eylül arasında kayıtların alınacağı kreşte, pandemi tedbirleri de üst düzeyde tutuluyor.

Haber Giriş Tarihi: 21.09.2020 11:29
Haber Güncellenme Tarihi: 21.09.2020 11:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa Beşinci Mevsim Kreşi'nde kayıtlar alınmaya başladı

Ülkemizde Mart ayında başlayan covid-19 salgını nedeniyle geçtiğimiz eğitim öğretim yılının yarıda kaldığı Beşinci Mevsim Kreşi, yeni eğitim öğretim yılına hazır.

Pandemi tedbirleriyle birlikte belirli kurallar çerçevesinde açılması planlanan kreşte daha önceki yıllarda olduğu gibi bu yıl da 36 ile 60 ay arası çocuklar (3-5 yaş) eğitim alabilecekler. 21 Eylül Pazartesi (bugün) başlayan kayıtların 25 Eylül Cuma günü mesai bitimiyle birlikte sona ereceği ifade edilirken, kreşten; şehit ve gazi çocukları ile torunları, dar gelirli ailelerin çocukları, yetim-öksüz çocuklar ve Belediye personelinin çocukları faydalanacak.

Beşinci Mevsim Kreşi için başlayan kayıtlar hakkında açıklama yapan Belediye Başkanı Alper Taban, kritik bir süreçte geçildiğini işaret etti. Alınan kararlar sonrası kademeli olarak belirli sınıflarda yüz yüze eğitimin başladığını kaydeden Taban, "Bizler de Beşinci Mevsim Kreşimiz için kayıtları almaya başladık. Tüm tedbirler alındı. Güvenli bir ortamda yavrularımızı ağırlamak istiyoruz. İnşallah şartlarda bir değişiklik olmazsa kreşimizin faaliyete geçmesi için hazırlıklar yapıyoruz. Sürecin nasıl ilerleyeceği de önemli. Ancak bizler geleceğimiz olan çocuklarımızın sağlıklı şekilde eğitim alabilmeleri için elimizden geleni ortaya koyacağız. Yeni eğitim öğretim yılının da bu vesileyle hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.