Hava Durumu

Bursa Beton sektörde lider

BTSO tarafından 46. kez organize edilen Ekonomiye Değer Katanlar Ödül Töreni'nde ''Çimento, Toprak Ürünleri ve Madencilik Sektör Lideri'' ödülü bu yıl da Bursa Beton 'a verildi.

Haber Giriş Tarihi: 12.12.2019 15:34
Haber Güncellenme Tarihi: 12.12.2019 15:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa Beton sektörde lider

BTSO'nun hizmet binasında gerçekleşen törene Grup CEO'su Gilbert NATTA, Bursa Çimento Yönetim Kurulu Üyesi Nalan TÜZEL, Bursa Çimento Genel Müdürü Osman NEMLİ ,Bursa Beton Genel Müdürü Barbaros ONULAY ve Kurumlar Vergisi kategorisinde 2.cilik ödülü alan ÇEMTAŞ Genel Müdürü Nuri ÖZDEMÌREL katılım gösterdi. Ödülü Bursa Çimento Yönetim Kurulu Üyesi Sn.Nalan Tüzel, TBMM Başkanı Sn. Mustafa Şentop'dan aldı.

Bursa Beton'un Bursa Çimento ailesinin güçlü bir üyesi olduğunu anlatan Nalan Tüzel; ''Sektörümüzde güven, istikrar, kalite politikası ekseninde katma değeri yüksek üretim ve hizmet faaliyeti anlayışıyla, 33 yıllık bilgi ve deneyimimiz, AR-GE 'miz ile sektörümüze katkı sağlayacak uygulamaları hayata geçirdik ve fark oluşturacak işlere imza attık.Bu adımlarımızın takdirle karşılanması ise bizim için gurur verici. Bu yıl da Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO)'nın 'Çimento Toprak Ürünleri ve Madencilik Sektörü Lideri' ödülü ile ekonomiye kattığımız değer neticesinde ödüle layık görülmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bu başarının temelinde tüm çalışanlarımız ve paydaşlarımızla birlikte sektöre ve topluma değer katma heyecanımız yer alıyor.'' dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.