Hava Durumu

Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Çelik'ten muhtarlara ziyaret

Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Süleyman Çelik, Kırsal Hizmetler Daire Başkanı Düşünsel Şentürk, Orhangazi Muhatarlar Derneğine bir ziyaret gerçekleştirdi. Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Süleyman Çelik ve Kırsal Hizmetler Daire Başkanı Düşünsel Şentürk'e ziyaretlerinde Orhangazi Belediyesi Başkan yardımcısı İlhan Kılıç, Ak Parti Orhangazi İlçe Başkanı Gökhan Ulusu, Belediye Meclis Üyesi Abdurrahim Akçay ve Ak Parti Orhangazi İlçe Başkan yardımcısı İbrahim Altuntaş eşlik etti.

Haber Giriş Tarihi: 24.11.2020 12:23
Haber Güncellenme Tarihi: 24.11.2020 12:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Çelik'ten muhtarlara ziyaret

Muhtarların istek ve taleplerini dinleyen Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Süleyman Çelik, "Muhtarlar, vatandaşın kolay ulaştığı, irtibat kurduğu birimler. Ama zor ve çileli bir iştir. Ekipman, bütçe ve personel olmadan hizmet etmeye çalışılır. Farklı kurumlarla irtibat kurarak vatandaşın derdine merhem olurlar. Özellikle pandemi sürecinde muhtarlarımızın özel gayret gösteriyor. Büyükşehir Belediyesi olarak muhtarlarımızı bu manada önemsiyoruz. Kırsaldaki ve merkezdeki muhtarların istek ve taleplerini dinliyoruz. Çözümler üreterek isteklerini yerine getirmeye çalışıyoruz" dedi.

Görüşme sonrası Orhangazi Muhtarlar Derneği Başkanı'na bir plaket taktim eden Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Süleyman Çelik, Kırsal Hizmetler Daire Başkanı Düşünsel Şentürk Orhangazi'den ayrıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.