Hava Durumu

Bursa Büyükşehir Belediyespor’da 4 imza

Türkiye Bayanlar Voleybol 1'inci Ligi ve Avrupa Ligi’nde başarılı olmanın hesaplarını yapan Bursa Büyükşehir Belediyespor, oyuncusu İpek Soroğlu'nun sözleşmesini yenilerken kadrosunu 3 transferle güçlendirdi.

Haber Giriş Tarihi: 19.05.2015 16:43
Haber Güncellenme Tarihi: 19.05.2015 16:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa Büyükşehir Belediyespor’da 4 imza
Bursa Büyükşehir Belediyespor, bugün İpek Soroğlu'nun dışında Trabzon İdmanocağı’nın pasörü Cansu Aydınoğulları, İlbank’ın orta oyuncusu Gözde Dal ve Taylan Süper Lig takımı Idea Khon Kaen'in smaçörü Selime İlyasoğlu Hot’u renklerine bağladı.

İmza töreninde konuşan Başkan Vekili İlhan Satık, "Geçtiğimiz sezonki başarının üzerine çıkabilmek için güçlü kadro kurabilmek için kollarımızı sıvadık. 4 arkadaşımızla bugün sözleşme imzaladık. Hayırlı olsun" dedi. 

Voleybol Şube Sorumlusu Taha Aydın ve yönetici Ersin Yılmaz ise, "Yeni sezonda daha başarılı olmak için çalışmalar yapıyoruz. Kadromuzu yeniden şekillendiriyoruz. Hedefimiz daha başarılı olabilmek" diye konuştu.

Yeşil beyazlı kulüp, İpek Soroğlu ile 2, Selime İlyasoğlu Hot, Gözde Dal ve Cansu Aydınoğulları ile birer yıllık sözleşme imzaladı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.