Hava Durumu

Bursa cezaevindeki eşi için çatıya çıkıp canına kıymak istedi

Bursa'da, eşi küçük yaşta kızı taciz ve alıkoymak suçundan bir yıldır cezaevinde bulunan, 2 çocuk annesi 23 yaşındaki Ş.Y., 5 katlı binanın üzerine çıkarak intihara kalkıştı. Ş.Y., kendisini ikna edip indiren polislere, "Her ne kadar eşim suç işlese de o benim kocam. Çocuklarım ve ben onu çok özlüyoruz, yanımızda olmasını istiyoruz" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 08.12.2013 19:00
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2013 19:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa cezaevindeki eşi için çatıya çıkıp canına kıymak istedi

Merkez Osmangazi İlçesi'nde iki yıl önce küçük yaşta bir kız çocuğunu taciz etmek ve alıkoymak suçundan mahkemeye çıkarılan 27 yaşındaki Mehmet Ziya Y.'ye 5 yıl hapis cezası verildi. Bir yıldır cezaevinde bulunan Mehmet Ziya Y.'nin eşi Ş.Y., biri 4, diğeri 7 yaşındaki 2 kızını komşularına emanet ederek Gençosman Mahallesi Yeni Yalova yolu üzerinde bulunan 5 katlı bir binanın çatısına çıktı.

Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine polis, itfaiye ve 112 Acil Servis ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri intihar edeceğini söyleyen Ş.Y.'nin atlama ihtimali üzerine aşağıya branda açarken, polis ekipleri yaklaşık bir saat süreyle genç kadını indirmek için ikna etmeye çalıştı.

Ş.Y., kendisini ikna etmek isteyen polislere, gözyaşları içinde eşi Mehmet Ziya Y.'nin yaşı küçük bir kız çocuğunu taciz edip alıkoymak suçundan tutuklandığını 5 yıl ceza verildiğini bir yıldır ise hapiste bulunduğunu anlattı. Ş.Y., "Her ne kadar eşim suç işlese de o benim kocam, çocuklarım ve ben onu çok özlüyoruz. Yanımızda olmasını istiyoruz. Bir an önce tahliye edilmesini istiyorum" diye konuştu.

Polislerin çabalarıyla ikna edilen Ş.Y., bir saat süren eylemini sona erdirdi. Ş.Y., polis merkezindeki ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.