Hava Durumu

Bursa, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yeni yaşını kutladı!

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın doğum günü vesilesiyle AK Parti Bursa Milletvekilleri, Büyükşehir Belediye Başkanı ve ilçe belediye başkanları sosyal medya hesaplarından kutlama mesajı yayınladı.

Haber Giriş Tarihi: 25.02.2021 23:51
Haber Güncellenme Tarihi: 25.02.2021 23:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yeni yaşını kutladı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın doğum günü nedeiyle birçok isim kutlama mesajı yayınlarken, AK Parti Bursa Milletvekilleri, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban da sosyal medya hesabından Cumhurbaşkanı'nın yeni yaşını kutladı.

Aktaş, sosyal medya hesapları üzerinden paylaştığı görselle birlikte "Aynı davada sizinle yol yürümek bizim için büyük bir gurur Sayın Cumhurbaşkanım. İnşallah birlikte yürüyeceğimiz, bu memleket için canla başla çalışacağımız nice seneler var. İnandığın yolda, nice yıllara, nice yaşlara... #İyikiDoğdunMilletinAdamı" mesajına yer verdi.nur AKTAŞ (@Alinuraktas70) February 25, 2021

ERDOĞAN'IN DOĞUM GÜNÜ SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU

AK PARTİ BURSA MİLLETVEKİLLERİNDEN DE KUTLAMA MESAJLARI GELDİ

TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Başkanı ve AK Parti Bursa Milletvekili Hakan Çavuşoğlu, "Bir millete umut olan lider.. Allah ömrünüze bereket, gücünüze güç katsın Sayın Cumhurbaşkanım." mesajıyla Cumhurbaşkanı'nın doğum gününü kutladı.

AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Esgin Twitter hesabından paylaştığı mesajda, "Yolun yolumuzdur, davan davamız, sevdan sevdamızdır... #İyikiDoğdunMilletinAdamı #CumhurunReisi67Yaşında" ifadelerini kullandı.

AK Parti Bursa Milletvekili Refik Özen ise mesajında, "Ömrünü bu millete adayan; Bu ülkeye dair derdi, sevdası olan Milletin kabul olmuş duası ; Recep Tayyip Erdoğan ... #İyikiDoğdunMilletinAdamı" mesajını paylaştı.

AK Parti Bursa Milletvekili Ahmet Kılıç ise "Davan davamızdır, yolun yolumuzdur. Milletimizin umudu,davamızın lideri ömrün uzun ve bereketli olsun. #İyikiDoğdunMilletinAdamı" sözleri ile Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın doğum gününü kutladı.

AK Parti Bursa Milletvekili Atilla Ödünç doğum günü mesajında "Birlikte yürüyecek daha çok yolumuz var. Aşkımız, sevdamız, vatanımız var. İyi ki doğdun derdi millet olan Sayın Cumhurbaşkanım @RTErdogan Allah hayırlı, bereketli, sağlıklı uzun ömürler versin." ifadelerini kullandı.

AK Parti Bursa Milletvekili Emine Yavuz Gözgeç de "Her daim inançla yürüyeceğimiz bu yolda, sizlere hayırlı ve uzun bir ömür diliyoruz. #İyikiDoğdunMilletinAdamı" mesajıyla Erdoğan'ın doğum gününü kutladı.

Muhammet Müfit Aydın ise sosyal medya hesabında Erdoğan'ın doğum gününü kutladığı bir görsel paylaştı.

Bir diğer AK Parti Bursa Milletvekili Vildan Yılmaz Gürel de " Birlikte yürüyecek daha çok yolumuz var." mesajını yayınlayarak Cumhurbaşkanının doğum gününü kutladı.

AK Parti Bursa Milletvekili Zafer Işık ise "Zalimlerin kâbusu, Mazlumların umudu!.. Rabbim ömrüne ömür, Gücüne güç katsın!.." mesajıyla Erdoğan'ın yeni yaşını kutladı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.