Hava Durumu

Bursa Cumhuriyet Mahallesi sokakları sil baştan

Bursa İnegöl Belediyesi, vatandaşların talepleri ve yapılan tespitler doğrultusunda şehrin dört bir yanında daha modern bir şehir oluşturmak için çalışmalarını sürdürüyor. Modernleşme çalışmaları kapsamında Cumhuriyet Mahallesinde gerçekleştirilecek olan 37 sokaktaki tretuvar çalışmaları Altındal Sokak üzerinde start verildi.

Haber Giriş Tarihi: 25.08.2020 17:51
Haber Güncellenme Tarihi: 25.08.2020 17:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa Cumhuriyet Mahallesi sokakları sil baştan

İnegöl Belediyesi, Cumhuriyet Mahallesinde 37 sokakta gerçekleştirilecek tretuvar çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

250 BİN TL'LİK YATIRIM

Cumhuriyet Mahallesinde 37 sokağın sil baştan yenilenmesini sağlayacak tretuvar çalışmalarına 250 Bin TL maliyet ayırılırken, bölgede 5000 metrekare parke taşı ve 5000 metre tül bordür kullanılacak.

İNEGÖL İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPIYORUZ

Belediye Başkan Yardımcısı Fevzi Dülger beraberindeki heyetle hummalı bir çalışmanın gerçekleştirildiği alanda incelemede bulundu. İnceleme sırasında çalışmalara ilişkin bir açıklama yapan Dülger, ''Uzun zamandır Cumhuriyet ve Fatih Mahallesi'nde büyük bir kaldırım çalışması başlatacağımızı ifade etmiştik. Planlamalarımızı yaptık uzun zamandır kötü durumda olan yol ve kaldırımları bir an önce toparlamak adına çalışmamalarımıza başladık. Bulunduğumuz alanda yaklaşık 5 ayrı sokakta kaldırım çalışmalarımız devam etmekte. Çalışmalara buradan başlayarak Fatih Mahallesi'ne doğru devam edeceğiz. İnegöl için elimizden geleni yapıyoruz. Alanyurt bölgesindeki eksikliklerin alt yapı çalışmalarını hazırladık. Yavaş yavaş inşallah bütün eksiklerimizi tamamlayacağız. Yaptığımız çalışmalar mahallemize ve İnegölümüze hayırlı uğurlu olsun. '' dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.