Hava Durumu

Bursa'da 1 dakikada 50 bin liralık soygun yaptılar

Bursa'da bir GSM mağazasının camlarını taşla kırıp içeriye giren 3 hırsız, 1 dakika içerisinde 50 bin liralık telefon çaldı.

Haber Giriş Tarihi: 02.12.2018 10:39
Haber Güncellenme Tarihi: 02.12.2018 10:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da 1 dakikada 50 bin liralık soygun yaptılar

Olay, Yıldırım ilçesinde bir GSM mağazasında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, önceki gece Hayrullah Varlı'ya (32) ait iş yerine gelen yüzleri kapalı ve ellerinde eldiven olan 3 kişi, iş yerinin camlarını taş ve tekmelerle kırıp içeriye girdi. 1 dakika içerisinde 50 bin lira değerindeki 15 adet cep telefonunu çalan hırsızlar ortadan kayboldu. Varlı'nın ihbarı üzerine harekete geçen polis ekipleri, iş yerinde incelemelerde bulundu.
İş yeri sahibi Hayrullah Varlı, "Gece 03.30 sıralarında evde yatıyordum. İçeriye taşlarla vurup girmişler. Daha sonra içeride masanın üzerinde bulunan bütün teşhir cihazlarını almışlar. Bir dakika içerisinde her şey bitmiş. 50 bin lira zararım var. Masada 15 tane cihaz vardı. Onları çalmışlar. Masadaki cihazların hepsi pahalıydı. Onlardan şikayetçiyim. 3 kişi girmiş içeriye. Camları mecburen değiştirdim. İş yerinin çalışması lazım. Benim gece haberim oldu" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.