Hava Durumu

Bursa'da 10 bin TL değerindeki köpeği çaldılar

Bursa'nın İnegöl ilçesinde bir mobilya fabrikasının bahçesinden otomobil değerindeki kangal köpeği çalındı. Şüpheli şahıslar güvenlik kamerasına yakalandı.

Haber Giriş Tarihi: 16.02.2014 12:28
Haber Güncellenme Tarihi: 16.02.2014 12:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da 10 bin TL değerindeki köpeği çaldılar

Edinilen bilgiye göre, olay, Nilüfer ilçesi Orhaniye Mahallesi Akpınar Caddesi'nde meydana geldi. Yenişehir Yolu üzerinde bulunan bir mobilya fabrikasının bahçesine giren hırsızlar 10 bin TL değerindeki ‘Zaza’ isimli 18 aylık Sivas kangalını çaldılar. Şüphelilerin köpeği çalarken, ilginç yol izlemesi dikkat çekti.

Saat 18.10 sularında fabrika önüne gelen bir şahıs, fabrika bahçesindeki kulübe önünde bağlı bir insan boyundaki kangal cinsi 18 aylık ‘Zaza’ isimli köpeği seve seve kendine zarar vermesini önledi. Köpeği kendine alıştıran şahıs, bağlı olduğu zinciri söküp, aracına koyduktan sonra olay yerinden uzaklaştı.

Daha sonra fabrikanın bahçesinde gezen bekçi köpeğin yerinde olmadığını gördü. Bunun üzerine durumu polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen ekipler, güvenlik kameralarını inceledi. Köpeği alanların İnegöl köylerine kaçacağı duyumu üzerine ekipler, Jandarma komutanlığına da bilgi verdiler. Olayla alakalı tahkikat başlatıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.