Hava Durumu

Bursa'da 12 yaşındaki çocuk canına kıydı! Mavi balina soruşturması...

Gemlik'de birbirine bağladığı atletlerle kendisini doğalgaz borusuna asarak intihar eden Emirhan B.(12) gözyaşları arasında toprağa verildi. Polis, çocuğun ölümünün 'Mavi Balina' oyunu ile ilgili olup olmadığını incelemek üzere bilgisayarına el koydu.

Haber Giriş Tarihi: 20.12.2018 14:53
Haber Güncellenme Tarihi: 20.12.2018 14:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da 12 yaşındaki çocuk canına kıydı! Mavi balina soruşturması...

Olay, dün akşam saatlerinde Osmaniye Mahallesi Sümer Sokak'ta meydana geldi. Gazi İlkokulu 7'nci sınıf öğrencisi Emirhan B.nin odasına giren ailesi, korkunç bir manzarayla karşılaştı. Aile, Emirhan B.'yi birbirine bağladığı atletlerini ip haline getirerek, doğalgaz borusuna asılı halde buldu. İhbar üzerine eve gelen sağlık ekibi, Emirhan B.'nin yaşamını yitirdiğini belirledi. Çocuğun cansız bedeni yapılan incelemenin ardından Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Emirhan B.'nin cenazesi bugün Gemlik Merkez Camii'ne getirildi. Bir fabrikada işçi olarak çalışan baba Ahmet B. ayakta durmakta zorlanırken, fenalaşan anne Özlem B. hastaneye kaldırıldı. Cenaze törenine Belediye Başkanı Refik Yılmaz, İlçe Emniyet Müdürü Abdülkadir Yüce, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Duran ile STK temsilcileri ve acılı aile ile yakınları katıldı. Okul arkadaşları ve öğretmenlerinin de cenazesinde hazır bulunduğu Emirhan B., öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından ilçe mezarlığında toprağa verildi. Polis, olayla ilgili inceleme yapmak üzere Emirhan B.'nin bilgisayarına el koydu. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Bilgisayarında yapılan incelemede mavi balina izine rastlanmadı
Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, Emirhan B.'nin bilgisayarına incelemek için el koydu. Yapılan ilk incelemede bilgisayarda Mavi Balina isimli oyunla ilgili bir bulguya rastlanmadığı evde internetin olmadığı belirtildi. Emirhan B.'nin sosyal medya hesapları da siber suçlar polisi tarafından incelemeye alındı. Emirhan'ın cesedi otopsi için Bursa Adli Tıp Morgu'na gönderildi. Olayla ilgili tahkikat sürüyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.