Hava Durumu

Bursa'da 20 işyerinin kaçak bölümleri yıkıldı

Uludağ Üniversitesi kampüsünün bulunduğu Görükle'de 20 kafeterya ve restoranın kaçak bölümleri Nilüfer Belediyesi ekiplerince yerle bir edildi.

Haber Giriş Tarihi: 08.01.2014 16:35
Haber Güncellenme Tarihi: 08.01.2014 16:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da 20 işyerinin kaçak bölümleri yıkıldı

Nilüfer Belediyesi Görükle Atatürk Caddesi üzerindeki işletmelere çeki düzen getiriyor. İşletmelerin ön cephelerinin gelişi güzel dizayn edilmesi ve kullanım alanlarının dışına çıkılması Nilüfer Belediyesi’ni harekete geçirdi. Hazırlanan örnek projeyle işletmelerin ön cephelerinde sağlıklaştırma çalışmaları yapılması konusunda esnafa uyarılarda bulunan Nilüfer Belediyesi, ayrıca kullanım alanlarındaki ihlalleri de göz önünde bulundurarak bölgede yayaların daha rahat hareket etmeleri sağlamak için adım attı.

Esnaf ve işletme sahipleriyle defalarca bir araya gelen Nilüfer Belediyesi ilgili ekipleri, Nilüfer Belediye Meclisi’nin 08.05.2013 tarih ve 420 sayılı kararı doğrultusunda idari yaptırım uyguladı.
İşletmelere daha önce tebligat gönderen Nilüfer Belediyesi, uyarılara kulak asmayan Atatürk Caddesi üzerindeki 20’ye yakın işletmeyi yerle bir etti. Sabah saatlerinde başlayan yıkımlar sırasında geniş güvenlik önlemleri alınırken, esnafın içeride bulunan eşya ve malzemeleri ekipler tarafından dışarıya çıkartılarak zarar görmeleri engellendi.

Yıkımlar sırasında herhangi bir olumsuz olay yaşanmazken, projeyi uygulamak üzere harekete geçen işletmelerde çalışmalarını bir an önce tamamlamaları yönünde uyarıldı.
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.