Hava Durumu

Bursa da 2013'ün son, 2014'ün ilk bebeği

Bursa Zübeyde Hanım Doğumevi'nde dünyaya gelen yeni yılın ilk bebekleri iktidar ve muhalefet parti temsilcilerini bir araya getirdi.

Haber Giriş Tarihi: 01.01.2014 11:12
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.2014 11:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa da 2013'ün son, 2014'ün ilk bebeği

Bursa zübeyde Hanım Doğumevi'nde dünyaya gelen yeni yılın ilk bebekleri iktidar ve muhalefet parti temsilcilerini bir araya getirdi.

Bursa Zübeyde Hanım Doğumevi'nde 2013 yılının da son dakikalarında Aydın-Sevda Demir çiftinin 3 kilo 530 gram ağırlığında erkek bebekleri dünyaya geldi. Ardından yeni yılın ilk bebeği ise, 2014'ün ilk dakikalarında Serkan ve Gülşen Atasu çiftinin 'Muzaffer' bebekleri oldu. Çocuğunu gören Baba Serkan Atasu nun heycanlı olduğu gözlenirken çocuğunun ismini Muzaffer koyacağı belirtildi.

AK Parti Bursa Milletvekili Hakan Çavuşoğlu ve Hüseyin Şahin, Ak Parti İl Başkan Vekili Cemalettin Torun, CHP Milletvekili Sena Kaleli, İl Başkanı Metin Çelik ve CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Necati Şahin de yeni yılın ilk bebeğini karşılayanlar arasında yer aldı. Politikacılar, Baba Serkan Atasu'yu kutlarken yeni yılın ilk bebeğine altın taktı. Serkan Atasu, "Çok mutlu ve heyecanlıyım. Ne diyeceğimi bilmiyorum. Benim için çok önemli bir gün" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.