Hava Durumu

Bursa'da 23 kişiye lodos şoku

Bursa’da lodos sebebiyle 1 günde 23 kişi zehirlendi.

Haber Giriş Tarihi: 10.02.2014 14:30
Haber Güncellenme Tarihi: 10.02.2014 14:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da 23 kişiye lodos şoku

Yetkililerin tüm uyarılarına rağmen lodoslu havalarda karbonmonoksit gazı zehirlenmeleri devam ediyor. Bursa’nın merkez ilçelerinde 1 gün içerisinde 23 kişinin karbonmonoksit zehirlenmesi sebebiyle hastaneye götürüldüğü öğrenildi.

Öte yandan şehir merkezinde de lodos hayatı olumsuz etkiledi. Yerel seçimlere yaklaşılırken caddelere partililer tarafından asılan bayrakların düştüğü görüldü. Vatandaşların da lodos sebebiyle yolda yürümekte güçlük çektiği görüldü.

Merkez Yıldırım ilçesi Şirinevler Mahallesi’nde ikamet eden Saadet Demir ile 4 çocuğu, sobadan sızan gazdan zehirlendi. Demir’in komşularının ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda 112 Acil Servis ekibi sevk edildi. Demir ailesi, ilk müdahalenin ardından Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü.

Merkez Yıldırım ilçesi Ortabağlar Mahallesi’nde de 2 kişi karbonmonoksit gazından zehirlendi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Yasemin Gül ile 9 yaşındaki oğlunu Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürdü. Gül’ün eşi ve diğer oğlunun olay sırasında evde olmadığı öğrenildi. Her iki olayda da zehirlenen şahısların durumlarının iyi olduğu öğrenildi.


 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.