Hava Durumu

Bursa'da 65 yaş üstü vatandaşlar bankamatiklere akın etti

Korona virüs tedbirleri kapsamında 50 gündür evlerinden çıkamayan 65 üstü vatandaşlar, 4 saatlik izinle birlikte sokak ve caddelere akın etti. Kimi tarihi mekanların olduğu bölgelerde güneşin tadını çıkarırken, kimi ise parklarda dinlenip temiz hava aldı, bazıları da bankamatiklerde hesaplarını kontrol etti.

Haber Giriş Tarihi: 10.05.2020 14:11
Haber Güncellenme Tarihi: 10.05.2020 14:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da 65 yaş üstü vatandaşlar bankamatiklere akın etti

Korona virüs tedbirleri kapsamında 65 yaş üstü vatandaşların sokağa çıkmaları kısıtlanan vatandaşlar 50 günün ardından ilk defa Bursa sokaklarında adım attı. Recep Tayyip Erdoğan'un müjdeleyerek haber verdiği 11.00 ile 15.00 saatleri arasında sokağa çıkmalarına izin verilen 65 yaş üstü vatandaşlar, güneşli havanın tadını çıkardı.

Sokağa çıkma kısıtlaması sebebiyle boş kalan sokak ve caddelerden tarihi mekanların keyfini çıkardı. Kimi vatandaşın ise bankamatik önünde hesaplarını kontrol etmesi ise dikkatlerden kaçmadı.

50 gün sonra sokağa çıktığı için mutlu olduğunu söyleyen 75 yaşındaki Seher Ubay, 50 gündür evde yemek, börek yaptığını ve kilo aldığını söyleyerek, sokağa çıkma kısıtlamaları bitene kadar 65 yaş üstü vatandaşlar için Pazar günleri bu uygulamanın devam etmesi gerektiğini söyledi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.