Hava Durumu

Bursa'da "Açıkhava Tiyatro Günleri" başlıyor

Bursa'da, Güney Marmara Tiyatro Kooperatifi ile Bursa Kültür, Sanat ve Turizm Vakfı tarafından düzenlenen "Açıkhava Tiyatro Günleri", 18-28 Ağustos tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Haber Giriş Tarihi: 08.08.2020 22:58
Haber Güncellenme Tarihi: 08.08.2020 22:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da "Açıkhava Tiyatro Günleri" başlıyor

Güney Marmara Tiyatro Kooperatifi'nden yapılan açıklamaya göre, etkinlik kapsamında, Biraderler Cabaret, Tartuffe, Benimle Delirir misin, Süt Kardeşler, Ağustos Böceği ve Karınca, Çocuk Oyuncağı, Hayalet Kumpanya, Cimri, Kürklü Venüs ve Bir Baba Hamlet oyunları izleyiciyle buluşacak.

Sosyal mesafe ve hijyen kurallarının en üst seviyede tutulacağı etkinlikte, hem yetişkin hem de çocukların izleyebileceği oyunlara yer verilecek.

Açıklamada değerlendirmelerine yer verilen Güney Marmara Tiyatro Kooperatifi Genel Koordinatörü Arda Mat, Bursa'nın tiyatrosever bir kent olduğunu belirtti.

Bursalı tiyatroseverler için keyifli bir etkinlik düzenlediklerini aktaran Mat, "Pandemi kuralları çerçevesinde koltuk kapasitesini yüzde 60'a düşürdük ve tüm önlemleri aldık. Tüm vatandaşları gönül rahatlığıyla 18 Ağustos'ta başlayacak tiyatro günlerine davet ediyoruz." ifadesini kullandı.

Etkinliğin biletleri "bursakultur.com" adresinden temin edilebilecek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.