Hava Durumu

Bursa'da adliye önünde kan gövdeyi götürdü

Bursa'da tehdit yüzünden davalık olan iki aile duruşma çıkışı adliye önünde bıçaklarla ve silahla birbirine girdi. 6 kişinin yaralandığı sıcak anların yaşandığı olay, başka bir dava için adliyede görev alan çevik kuvvet tarafından önlendi. Kendisi ve yakınları bıçaklanan kadın ise feryat etti

Haber Giriş Tarihi: 27.06.2013 12:14
Haber Güncellenme Tarihi: 27.06.2013 12:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da adliye önünde kan gövdeyi götürdü

Edinilen bilgiye göre, tehdit sebebiyle duruşmaya giren Çınar ve Narin ailesinin fertleri dava çıkışında tartışmaya başladı. Uluyol'daki tramvay duraklarında başlayan kavga, adliye önüne kadar sürdü. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu iki aile fertleri birbirine bıçak ve silah çekti.

Bıçaklı kavgada 1'i kadın 6 kişi çeşitli yerlerinden yaralandı. Kavgada aynı aileden baba Hilmi Narin oğlu Barış Narin ve yeğeni Azaattin Narin ile diğer aileden baba Mustafa Çınar oğlu Recep Çınar ve anneleri bıçakla yaralandı.

Adliye önünde başka bir duruşma yüzünden tedbir alan çevik kuvvet ekipleri ise olayı büyümeden önledi. Koşarak şahısların peşinden koşan çevik kuvvet polisleri kişileri etkisiz hale getirip suç aletlerine el koydu.
Çıkan kavga sonucu yakınları ve kendisi bıçaklanan kadın ise sinir krizleri geçirdi. Olay yerine gelen 5 farklı 112 ekibi, yaralıları Bursa Devlet Hastanesi ile Çekirge Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Polis, tarafların aynı hastaneye gitmemesi için de tedbir aldı.

Çevik kuvvetin el koyduğu 2 bıçak ve bir tabanca ise Cinayet Masası dedektiflerine teslim edildi.
Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

\\\\\\\"\\\\\\\"

 

\\\\\\\"\\\\\\\"

 

\\\\\\\"\\\\\\\"

 

\\\\\\\"\\\\\\\"

 

\\\\\\\"\\\\\\\"
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.