Hava Durumu

Bursa'da Afrin gazisine ziyaret

AFRİN'e yönelik sürdürülen 'Zeytin Dalı Harekatı'nda gazi olan Astsubay Çavuş Tolga Pehlivan, önceki akşam Orhangazi'deki evine gelirken, ilçe protokolü de gazi Tolga Pehlivan'ı ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 15.03.2018 12:01
Haber Güncellenme Tarihi: 15.03.2018 12:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da Afrin gazisine ziyaret

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde yaşayan Astsubay Çavuş Tolga Pehlivan, Türk Silahlı Kuvvetlerinin Afrin'e yönelik düzenlediği 'Zeytin Dalı Harekatı' esnasında Afrin yakınlarında havan mermisi ile bacağından yaralandı. 8 Mart tarihinde meydana gelen olay sonrasında Hatay Devlet Hastanesi'nde bir süre tedavi altında tutulan Tolga Pehlivan önceki akşam Orhangazi'deki evine geldi.

PROTOKOLDEN GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ

Orhangazi Kaymakamı Dr.Yalçın Yılmaz, Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Garnizon Komutanı Per. Ütgm. Furkan Karacan, Cumhuriyet Başsavcısı Muhammet Murat Salman, Jandarma Komutanı Jand.Yzb.Ali Kanber, Astsubay Çavuş Tolga Pehlivan'ı TOKİ'deki evinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini sundular. Tolga Pehlivan'ın babası Hüseyin Pehlivan ve amcası Özcan Pehlivan'ın yanı sıra aile fertlerinin de bulunduğu ziyarette Kaymakam Dr.Yalçın Yılmaz, "Ülkemizi tehdit eden terör odaklarına karşı yürütülen operasyonda kahramanca mücadele veren ve yaralanarak gazi olan askerimize geçmiş olsun dileklerimizi sunuyorum. Kendisinin yaralı olarak kurtulması bizleri sevindiren bir unsur. İnşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşacağına inancımız tam. Bu vesile ile Afrin'de görev yapan kahraman Mehmetçiğimize Allah'tan kolaylıklar ve zafer diliyorum" ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.