Hava Durumu

Bursa'da aile dramı! "Çocuklarım için..."

Bir senedir iş arayan 5 çocuklu Nazım Kayaalp, okula giden çocuklarına parama verememenin yanı sıra onların karnını doyurmak için çöpten ekmek topladığını söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 27.06.2015 11:04
Haber Güncellenme Tarihi: 27.06.2015 11:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da aile dramı! "Çocuklarım için..."
Terörden kaçıp 2000 yılında Bursa’ya yerleşen Nazım Kayaalp, odun deposunda çalışmaya başladı. Doğalgazın yaygınlaşmasıyla odun satışları azalınca Nazım Kayaalp’in işsizlik serüveni de başladı.

Simit satmak için bir kendine bir araba yaptırdığını ifade eden Kayaalp, "Kaymakamlığa başvurmama rağmen satış için yer verilmedi. Daha sonra belediyede temizlik personeli olarak işe girdim. Ancak bu sefer de kadrolar değişince işten çıkarıldım. 1 senedir işsizim. İş arıyorum ama yok. Ne yapacağımı bilmiyorum" dedi.

Altıncı sınıfa giden kızını maddi sıkıntıdan dolayı okuldan almak zorunda kaldığını ve diğer çocuklarına da harçlık veremediğini ifade eden Kayaalp, "Çocuklar her gün okula giderken ağlıyor. 5-6 bin lira borcum var. Artık bakkal ekmek dahi vermiyor. Çöpten ekmek topladığım zamanlar oluyor. Ben kendim için istemiyorum. Çocuklarımın geleceği için istiyorum. Ben sadece iş istiyorum" diye konuştu.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.