Hava Durumu

Bursa'da AK Parti Nilüfer İlçe Yönetimi kan bağışında bulundu (ÖZEL HABER)

AK Parti Nilüfer İlçe yönetimi Heykel'deki Kızılay binasında kan bağışında bulundu. Aynı zamanda farkındalık oluşturmak için düzenledikleri kan bağışı programına AK Partili Vekiller Refik Özen ve Osman Mesten de kan bağışında bulunarak katıldı.

Haber Giriş Tarihi: 23.01.2021 16:23
Haber Güncellenme Tarihi: 23.01.2021 16:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da AK Parti Nilüfer İlçe Yönetimi kan bağışında bulundu (ÖZEL HABER)

Haber: Merve ÖZDEMİR

AK Parti Nilüfer İlçe Teşkilatı aynı zamanda farkındalık da oluşturmak adına Kadın ve Gençlik Kolları ile birlikte kan bağışı programında bir araya geldi. MERVE ÖZDEMİR

Programa AK Partili Vekiller Refik Özen, Osman Mesten de katılırken, Güney Marmara Kızılay Kan Merkezi Müdürü Dr. Nihat Çakır, Kök Hücre Güney Marmara Bölge Sorumlusu Ramazan Çiçek, AK Parti Nilüfer İlçe Başkanı Eşref Kurem, Nilüfer Kızılay İlçe Başkan Yardımcısı Fatoş Şahintürk'te programda hazırda bulundu.

AK Parti Nilüfer İlçe Teşkilatı olarak Kadın ve Gençlik Kolları ile birlikte kan bağışı için bir araya geldiklerini ifade eden AK Parti Nilüfer İlçe Başkanı Eşref Kurem açıklamada bulunurken, "Kan bağışı oldukça önemli.Bizler de kan bağışımız ile teşkilat olarak aynı zamanda farkındalık oluşturmak istedik. Bugün burada bizleri yalnız bırakmayan Vekillerimiz Osman Mesten ve Refik Özen'e çok teşekkür ediyoruz ve ben bütün halkımızı kan bağışı için davet ediyorum" dedi.

AK Parti Bursa Milletvekili Refik Özen'de özellikle AK Parti İlçe Teşkilatınaböyle bir güzel organizasyonu gerçekleştirdikleri için teşekkür ettiğini söylerken, " Tabi Kızılay bizim yaklaşık 150 yılı geride bırakmış gerçekten bu milletin bu ülkenin gururu olmuş bir kuruluşumuzdur. Sadece Türkiye içinde değil yurt dışında da ihtiyaç sahibi kim varsa yanında olmayı başarmıştır. Kan vermek hem kendi sağlığımız açısından hem de ihtiyaç sahiplerinin ihtiyaçlarının giderilmesi noktasında önemli görevlerden bir tanesi. Bugün burada kan vererek bu önemli görevi yerine getirmiş oluyoruz.Tüm vatandaşlarımızın da kan vererek destek olmalarını beklediğimizi ifade etmek istiyorum" dedi.

Nilüfer İlçe teşkilatına teşekkür eden AK Parti Bursa Milletvekili Osman Mesten de desteklerini ,"Bizde bu programa hem milletvekili hem de teşkilat mensubu olarak destek vermek istedik. Başta ilçe başkanımız olmak üzere organize eden arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum . Kızılay'ımız 150 yılı aşkın tecrübesiyle şuanda Türkiye'mizin en önemli sivil toplum kuruluşlarından bir tanesi.Nerede bir zor durumda olan insan varsa deprem,felaket, su baskını her türlü felakette dil din ırk ayırımı yapmadan bütün insanlığın imdadına koşan bizim gurur vesilemiz. Son yıllarda da ciddi bir atak yaptı ve biz bunu görüyoruz. Bu anlamda Kızılay'da büyük desek vermek gerekiyor. Hem bir siyasetçi hem de bir Bursalı vatandaş olarak her zaman arkalarında olduğumuzu belirtmek istiyorum" diyerek ifade etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.