Hava Durumu

Bursa'da akıl almaz ihmal ölüm getirdi

Bursa'da pideli köfte satan işyerinde kalfa olarak çalışan 21 yaşındaki genç, iş yerinde gece yatarken ısınmak için yaktığı mangaldan zehirlenip öldü. Gencin cesedini sabah dükkanı açan iş yeri sahibi ve diğer çalışanlar buldu.

Haber Giriş Tarihi: 05.12.2013 12:26
Haber Güncellenme Tarihi: 05.12.2013 12:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da akıl almaz ihmal ölüm getirdi

Edinilen Bilgiye göre olay, tarihi Kayhan Çarşısındaki bir pideli köftecide meydana geldi.  iddiaya göre bir süredir pideli köftecide kalfa olarak çalışan Ukrayna uyruklu 21 yaşındaki Bayram Nazimov  eve gitmeyip gece işyerinde kaldı.

Saat 01:00 sıralarında işyerinin üst katında bulunan odaya uyumak için çıkan genç üşümemek için pideli köfte pişirdiği mangalıda alarak yattığı odaya getirdi. Talihsiz genç uykuya dalarken mangal kömüründen sızan zehir Nazimov'u sinsice zehirledi.

Sabah saatlerinde dükkanı açan işyeri sahibi ve diğer çalışanlar üst kata çıkınca Bayram Nazimov'un cansız bedeni ile karşılaştı. Olay yerine çağrılan 112 ekiplerinin kontrolünün ardından Nazimov'un öldüğü belirlendi. Haberi alan Bayram Nazimov'un anne ve babası Nesime ve Mürsel Nazimov  çifti iş yerine koştu.

Oğullarının öldüğünü öğrenen anne ve baba baygınlık geçirdi. Naziov  çifti için olay yerine başka bir ambulans çağrıldı. Sağlık ekipleri tarafından sakinleştirilen Anne Nesime Nazimov,  Ne olur oğlumu geri getirin bana" diyerek gözyaşı döktü. Olay yeri inceleme ekipleri ve Cumhuriyet Savcısının incelemesinin ardından Bayram

Nazimov'un cesedi otopsi için Adli Tıp Morguna kaldırıldı.
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.