Hava Durumu

Bursa'da akıl almaz soygun

Bursa’da bir ilköğretim okulundaki bilgisayarların parçalarını ve projeksiyon cihazlarını çalan hırsız veya hırsızlar, kamera kayıt cihazlarına da zarar vererek kayıplara karıştı.

Haber Giriş Tarihi: 01.08.2013 10:53
Haber Güncellenme Tarihi: 01.08.2013 10:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da akıl almaz soygun

Olay, merkez Nilüfer ilçesi Yolçatı Köyünde Şehit Çoşkun Çalı İlköğretim Okulu’nda meydana geldi. Okulların tatile girmesiyle birlikte okul müdür vekili olarak görevlendirilen Ufuk Karadeniz, cuma günü mesai saatinden sonra eve gitti. Çıkmadan önce camları ve kapıları kontrol eden Karadeniz, bütün güvenlik önlemlerini aldıktan sonra hafta sonu tatiline çıktı. İşe geldiğinde bilgisayarının çalışmadığını fark eden Karadeniz, bilgisayarı tamire verdi.

Tamirci, bilgisayarı tamir etmek istediği esnada içindeki değerli parçaların olmadığını fark etti. Tamircinin müdür vekiline durumu bildirmesiyle olay polise intikal etti. Olay yerine gelen polis ekipleri, sınıflardaki bilgisayarın içindeki parçaların ve projeksiyon cihazlarının da yerinde olmadığını ve kamera kayıt cihazlarının kablolarının kesildiğini fark etti. Olay yerinde parmak izi incelemesi yapan polis ekipleri, zanlıların yakalanması için operasyon başlattı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.