Hava Durumu

Bursa'da akıllara durgunluk veren silahlı dehşet

Bursa'da tartıştığı kişinin kaçtığı minibüse kurşun yağdıran şahıs, yolculardan birini yaraladı.

Haber Giriş Tarihi: 12.06.2013 12:37
Haber Güncellenme Tarihi: 12.06.2013 12:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da akıllara durgunluk veren silahlı dehşet

Olay, merkez Osmangazi ilçesi Ulubatlı Hasan Bulvarı Eski Hal Kavşağı'nda meydana geldi. İddiaya göre elinde silah bulunan bir genç, tartıştığı arkadaşını kovalamaya başladı. Can havliyle kaçan şahıs, bu sırada yoldan geçmekte olan M.K. idaresindeki 16 M 1026 plakalı minibüsü durdurdu. Araca biner binmez eli silahlı bir kişi tarafından kovalandığını söyleyen adam, şoför M.K.'den gaza basmasını istedi.

Bu arada kovaladığı kişinin minibüse bindiğini gören kimliği belirsiz şahıs ise tabancasını ateşledi. Silahtan çıkan kurşunlar minibüsün bagaj kısmını delip geçtikten sonra araçta yolcu olarak bulunan Süleyman Ö.'ye (33) isabet etti. Şoför ve araç içindeki 4 yolcu büyük panik yaşarken, şüphelinin peşinden geleceğini düşünen hedefteki kişi minibüsten inerek kaçmaya devam etti.

Araçtaki yolculardan biri, dehşet anını, "Koşarak bini minibüse bindi. Arkasından kovalayan adam da ateş etti" şeklinde anlattı.Ateş ettiği minibüste bulunan bir kişinin yaralandığını gören şüpheli firar ederken, yaralı Süleyman Ö. ambulansla hastaneye kaldırıldı. Öte yandan Cumalıkızık hattının şefi Ersin Koca, kurşunlama olayını duyar duymaz olay yerine geldiklerini ifade ederek, "Bir kişi kovaladığı adama ateş etmiş. Kurşun, minibüsteki yolcularımızdan birine isabet etmiş. Birçok yolcu da panik yaşadı" dedi.

Bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edilirken, olayla alakalı soruşturma başlatıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.