Hava Durumu

Bursa'da alacak verecek kavgası can aldı!

Bursa'da para meselesi yüzünden çıkan kavgada tabancayla vurulan Ulaş Öztürk (21) yaşamını yitirdi. Olayla ilgili 4 kişi gözaltına alındı.

Haber Giriş Tarihi: 09.12.2021 14:21
Haber Güncellenme Tarihi: 09.12.2021 14:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da alacak verecek kavgası can aldı!

Olay, salı gecesi Yıldırım ilçesi Millet Mahallesi Musababa Sokak'ta meydana geldi.

E.Ç., arkadaşı Ulaş Öztürk'ü de yanına alarak para meselesi yüzünden aralarında husumet olan F.B., S.T. ve M.E. ile buluştu. Burada, E.Ç. ile F.B. arasında çıkan tartışma, kavgaya dönüştü.

Kavga sırasında F.B'nin tabancasından çıkan kurşun, Ulaş Öztürk'ün göğsüne isabet etti. Öztürk yere yığılırken, E.Ç., F.B. ve arkadaşları S.T. ve M.E. kaçtı.

Çevredekiler tarafından hastaneye kaldırılan Öztürk, doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı.

Olayla ilgili çalışma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, 4 şüpheliyi yakalayarak gözaltına aldı. F.B. emniyetteki ifadesinde, "Ben Ulaş'ı vurmak istememiştim. Tartışmaya başlayınca olay daha fazla büyümesin diye silahımla yere ateş ettim. Sonra E.Ç. üzerime atladı. O sırada boğuşurken silah ateş aldı ve Ulaş vuruldu. Korktuğumuz için kaçtık, pişmanım" dedi.

Olay sonrası harekete geçen Cinayet Büro Amirliğine bağlı ekipler olay günü orada bulunan E.Ç., S.T, ve M.E.'yi yakalayarak gözaltına aldı. Olayın şüphelisi F.B. ve beraberindeki 4 kişi emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.