Hava Durumu

Bursa'da Aliya İzzetbegoviç anıldı

Uluslararası Alija Düşünce Derneği, 'Ahlak, Adalet ve Özgürlük' temalı paneli yoğun katılımla gerçekleşti.

Haber Giriş Tarihi: 01.12.2019 13:25
Haber Güncellenme Tarihi: 01.12.2019 13:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da Aliya İzzetbegoviç anıldı

Bursa İncirli Kültür Merkezi'nde düzenlenen 'Ahlak, Adalet ve Özgürlük' temalı panel programının moderatörlüğünü Uluslararası Alija Düşünce Derneği Başkanı Ahmet Sert yaptı. Konya Selçuk Üniversitesi'nden Prof. Dr. Mahmut Hakkı akın, Doç. Dr. Faruk Karaarslan tarafından yapılan sunumlar ise ilgiyle takip edildi.

Kuruluşundan bu güne yapılan çalışmalar hakkında salondakilere bilgi veren Sert, "Bu yıl 20 farklı üniversitede panel ve söyleşi programları ile Aliya İzzetbegoviç düşünce ve mücadelesini bilim kurulu hocalarımızın katılımı ile koordine ettik. Haftalık okuma programları düzenli olarak sürdürülmektedir. Yeni dönemde Bursa merkezimizde entellektüel çalışmalara devam edeceğiz. Gençlerimize doğru bilgi ve bilincin oluşmasına kritik analitik düşünceye önem veren sevdiğimiz ve ait olduğumuz İslam düşüncesinin insana ve topluma yüklediği görev ve sorumlulukların farkında olarak, yerine getirme çabamız devam edecektir" dedi.
Panelin sonunda salonu dolduranlar arasından sorulan sorulana doğru cevaplayanlara Aliya izetbegovi kitapları hediye olarak verildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.