Hava Durumu

Bursa'da alkollü terasa çıkan adamın korkunç ölümü

Bursa’da, oturduğu evinin terasından bina boşluğuna düşen Ismet Arslan (50) hayatını kaybetti.

Haber Giriş Tarihi: 01.01.2014 16:36
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.2014 16:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da alkollü terasa çıkan adamın korkunç ölümü

Bursa’da, oturduğu evinin terasından bina boşluğuna düşen Ismet Arslan (50) hayatını kaybetti. Arslan’ın Yılbaşı gecesi alkol aldığı, evinin giriş kapısının kapandığı ve dairesine terastan girmek isterken dengesini kaybedip düştüğü ileri sürüldü.

Eşinden bir süre önce ayrıldığı ve yalnız yaşadığı öğrenilen Ismet Arslan, Duaçınarı Mahallesi Ender Sokak’taki evinde alkol aldıktan sonra dışarıya çıktı. Iddiaya göre, geri döndüğünde anahtarı bulamayan Arslan, evine terastan girmek istedi. Arslan, 3 katlı binanın terasındaki bina boşluğundaki tuğlanın kırılmasıyla dengesini kaybedip yaklaşık 7 metre yükseklikten aşağıya düştü. Çevredeki vatandaşların binaların boşluğunda bir kişinin hareketsiz olarak yattığı yönündeki ihbar üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis Ambulansı görevlileri yaptıkları kontrolde Arslan’ın öldüğü belirlendi. Arslan’ın evinde alkol şişeleri dikkat çekerken, televizyonun da açık şekilde olduğu tespit edildi. Arslan'ın gece saatlerinde teras katından düştüğü tahmin ediliyor.

ANAHTARINI KOMŞUSU BULDU

Arslan’ın üst kattaki komşusu ise gece saatlerinde bir takırtı duymasına rağmen sabah işe gideceği için önemsemediğini söyledi. Arslan’ın komşusu, "Yalnız yaşıyordu. Gece 02.30-03.00 sularında bir takırtı duydum. Sabah işe gideceğim için aldırış etmedim. Sabah saat 07.30 sularında binanın önünde Ismet Arslan’ın anahtarını gördüm ve anahtarı alt kattaki kırathaneye bıraktım. Sonra işyerinden beni çağırarak, Ismet Arslan’ın ölü bulunduğunu söylediler. Marangozda çalışıyordu. Eşinden ayrıldığını biliyorum." dedi.

Cumhuriyet Savcılığı, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Öte yandan Ismet Arslan’ın Yılbaşı gecesi alkol aldığı ve çevredekileri rahatsız ettiği gerekçesiyle polise şikayet edildiği ve sonrasında evine döndüğü ileri sürüldü.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.