Hava Durumu

Bursa'da anne ve iki çocuğu dehşeti yaşadı

Bursa’nın İnegöl İlçesi’nde, ikinci el pazarına satmak için ruhsatlı av tüfeğini getiren 62 yaşındaki Murşit Ş., silahın ateş alması sonucu 32 yaşındaki Derya Çetinkaya ve yanındaki kızları 12 yaşındaki Gülten ve 7 yaşındaki Selinay Çetinkaya’yı yaraladı. Yaralılar hastaneye kaldırılırken, Murşit Ş. polis tarafından gözaltına alındı.

Haber Giriş Tarihi: 26.04.2014 15:57
Haber Güncellenme Tarihi: 26.04.2014 15:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da anne ve iki çocuğu dehşeti yaşadı

Olay, saat 12.45'de ikinci el pazarının kurulduğu binanın otopark bölümünde meydana geldi. İddiaya göre, Murşit Ş.'nin satmak için getirdiği ruhsatlı av tüfeğini almak isteyen bir kişi, silahı incelerken mekanizmasını kurdu. Murşit Ş., silahı tekrar eline aldıktan sonra kurulu olduğunun farkına varmadan yere doğru tutarken yanlışlıkla tetiğe bastı. Silahın aniden ateş alması sonucu yerde seken saçmalar, yoldan geçen Derya Çetinkaya ve yanındaki iki kızı Gülten Çetinkaya ile Selinay Çetinkaya’ya isabet etti. Vücutlarının çeşitli yerlerine isabet eden saçmalarla yaralanan anne ve iki kızı, Murşit Ş. tarafından bir yakınının otomobiliyle İnegöl Devlet Hastanesi'nin acil servisine kaldırıldı.

Çevredekiler silah sesiyle paniğe kapılırken, olay hemen polise bildirildi. Pazar alanına gelen emniyet ekipleri olay yerinde inceleme yaparken, Murşit Ş. de hastanede polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Hastaneye kaldırılan yaralılar Derya Çetinkaya ve kızları Gülten Çetinkaya ile Selinay Çetinkaya’nın hayati tehlikeleri bulunmadığı öğrenildi.

Öte yandan, Murşit Ş.’nin olay sonrası tüfeği aracının bagajına bırakarak otomobili kilitlemesi üzerine, polis, pazar otoparkında bulunan aracı kuratarıcı yardımıyla kaldırarak emniyete götürdü.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.