Hava Durumu

Bursa'da atıklar geri dönüşüme gidiyor

Bursa'da Mudanya Belediyesi, Mudanya'daki cam, plastik ve kağıt gibi geri dönüşebilir atıkların toplanması amacıyla yeni bir sözleşme imzaladı. Daha hızlı ve sağlıklı hizmet verilmesi amacıyla geri dönüşüm kutusu talep eden Mudanyalıların, 0541 544 16 09 numaralı Whatsapp Atık İhbar Hattı'na geri dönüşüm atıklarının toplanması için konum bildirmesi ve fotoğraf göndermesi yeterli olacak.

Haber Giriş Tarihi: 25.03.2020 17:02
Haber Güncellenme Tarihi: 25.03.2020 17:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da atıklar geri dönüşüme gidiyor

Mudanya Belediyesi, geri dönüşebilir atıkların toplanması amacıyla yeni bir sözleşme imzaladı. Mudanya Belediyesi ile Erkağıt Sanayi Tic. Ltd. Şti. arasında imzalanan protokolle, Mudanya'daki tüm ambalaj atıkların geri dönüşümü sağlanacak. Sözleşmeye göre, ilçe sınırları içinde tüketim sonucu oluşan ambalaj atıklar, kaynağında diğer atıklardan ayrı olarak toplanarak geri dönüştürülecek. Daha hızlı ve sağlıklı hizmet verilmesi amacıyla geri dönüşüm kutusu talep eden Mudanyalıların, 0541 544 16 09 numaralı Whatsapp Atık İhbar Hattı'na geri dönüşüm atıklarının toplanması için konum bildirmesi ve fotoğraf göndermesi yeterli olacak.

Atıkların geri kazanılması ve çevreye zarar vermeden bertaraf edilmesi gerektiğini kaydeden Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, "Bu şekilde hem, Mudanya'nın sokakları daha temiz ve yaşanabilir olacak hem de geri dönüşüme katkı sağlayacağız. Mudanyalı hemşerilerimizin, bu konuda hassasiyet göstermelerini bekliyorum" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.