Hava Durumu

Bursa'da Atiye heyecanı! (ÖZEL HABER)

Başrollerini Beren Saat ve Mehmet Günsür'ün paylaştığı Netflix'in yerli dizisi Atiye'nin üçüncü sezon çekimleri devam ederken ekip bu kez soluğu Bursa Mustafakemalpaşa'da aldı. Bazı sahneleri Mustafakemalpaşa'nın doğa harikası mekanlarında çekildiği ilçede adeta Atiye heyecanı yaşandı.

Haber Giriş Tarihi: 27.10.2020 11:32
Haber Güncellenme Tarihi: 27.10.2020 11:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da Atiye heyecanı! (ÖZEL HABER)

ÖZEL HABER | BURSA HAKİMİYET

Ünlü oyuncu Beren Saat ve Mehmet Günsür'ün paylaştığı ve özel bir kanalda yayınlanan Atiye dizinin bazı bölümleri Bursa'nın tarihi ve doğal güzellikleriyle dolu şirin ilçesi Mustafakemalpaşa'da gerçekleştirildi.

Üç gün boyunca Mustafakemalpaşa Hande Otel'de kalan ünlü oyuncular Mehmet Günsür ve Beren Saat hayranları tarafından yoğun ilgi gördü.

Usta oyuncalar hayranlarıyla bol bol fotoğraf çektirirken, Mustafakemalpaşa'nın doğa harikası mekanlarına da hayran kaldıklarını belirttiler.

MUSTAFAKEMALPAŞALILARA TEŞEKKÜR ETTİLER

Çekimler nedeniyle kaldıkları üç gün boyunca kendilerini bir kez bile kırmayan Mustafakemalpaşalılara teşekkür eden ünlü oyuncu Beren Saat ve Mehmet Günsür, çok güzel ağırlandıklarını belirterek, "Böylesi doğa harikası mekanlarda çekim yapmak bizleri de mutlu ediyor. Buralara hayran kalmamak mümkün değil, tatil için bile artık buralara gelebiliriz. Bizleri kırmayan ve her sorunumuza çözüm üreten tüm hayranlarımıza ve Mustafakemalpaşalılara çok teşekkür ederiz" diye konuştular.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.