Hava Durumu

Bursa'da 'Balaban Mesire Alanı' gün sayıyor

Bursa'da Yıldırım Belediyesi'nin ilçe sakinleri ve Bursalılar için yeni buluşma ve doğayla kucaklaşma noktası olarak kazandırmaya hazırlandığı Balaban Mesire Yeri'nde çalışmalar son aşamaya yaklaştı.

Haber Giriş Tarihi: 29.09.2020 14:58
Haber Güncellenme Tarihi: 29.09.2020 14:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da 'Balaban Mesire Alanı' gün sayıyor

Yıldırım Belediyesi'nin Balaban Mesire Yeri çalışmalarında geri sayım sürüyor. Yüzde 75'lik inşaat seviyesine ulaşan proje çalışmaları, toplam 47 bin 990 metrekare alan üzerinde tüm hızıyla devam ediyor.

Balaban Mesire Alanı, piknik alanları, yürüyüş yolları, çocuk oyun alanları, kır kahvesi ve kır lokantası ile insanların yeşille kucaklaşmasına olanak tanıyacak.

Yıldırımlıların yanı sıra tüm Bursalılar, Uludağ'ın eteklerinin eşsiz manzaraları arasında şehrin hareketinden uzaklaşarak sosyalleşme ve aileleri ile gönüllerince vakit geçirme imkanı bulacak.

48 BİN METREKARE ALAN

Sosyal yaşam alanlarının, şehirlerde insanların hayat standartlarına doğrudan etki eden ve yaşam kalitesini artıran önemli unsurlardan olduğunu vurgulayan Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, "Yıldırım'ın ve Bursa'nın yeşil hüviyeti içerisinde doğal güzellikleriyle bilinen sosyal alanları bir bir hayata geçiriyoruz. Bunlardan biri Balaban Mahallesi'nde 47 bin 990 metrekare alanda oluşturduğumuz Balaban Mesire Alanımız. Yıldırımlı hemşehrilerimiz ve Bursalı vatandaşlarımızın hem sosyalleşebileceği hem de aileleri ile birlikte vakit geçirebilecekleri bir sosyal yaşam alanını ilçemize kazandırıyoruz. Bünyesindeki piknik alanları, yürüyüş yolları, çocuk oyun alanları, kır kahvesi ve kır lokantası ile Bursalıların hizmetine alternatif bir sosyalleşme bölgesi sunacağız. Proje alanımızdaki çalışmalarımızda son aşamalara yaklaşıyoruz" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.