Hava Durumu

Bursa'da Balkan rüzgarı

Bursa Büyükşehir Belediyesi ve Balkan Göçmenleri Derneği (Balgöç) tarafından düzenlenen ‘Balkan Panayırı’ renkli görüntülere sahne oldu.

Haber Giriş Tarihi: 01.07.2012 21:19
Haber Güncellenme Tarihi: 01.07.2012 21:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da Balkan rüzgarı

Balkan göçmenleri, Osmangazi Ziraat Piknik Alanı’nda düzenlenen ‘Balkan Panayırı’nda bir araya geldi. 30 Haziran 2012 tarihinde başlayan panayırın ikinci gününde Balkan kökenli vatandaşlar programa yoğun ilgi gösterdi. Gıda ve alışveriş stantları, oyun parklarının da kurulduğu panayırda vatandaşlar hem stres attı hem de hemşerileri ile bir araya geldi. Bu sene 4.’si düzenlenen panayırın Balkan göçmenlerini bir araya getirdiğini belirten Balgöç Başkanı Yüksel Özkan, “Panayır Balkanların vazgeçilmez eğlence mekanlarıdır. Panayır sayesinde Balkan göçmenleri, birbirleriyle hasret giderme şansı yakalıyor. Balgöç olarak hemşerilerimizi bu tür organizasyonlarda buluşturmayı hedefliyoruz. Balkan Panayırlarını her sene yapmayı hedefliyoruz. Hedefimiz Türkiye ile Balkanlar arasındaki kültür bağını daha da güçlendirmektir” dedi.

Folklor ekiplerinin gösterileri programa renk katarken, Orhan Murad ve Grup Dijital da davetlilere unutulmaz anlar yaşattı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.