Hava Durumu

Bursa'da Başkan Aydın'dan Yıldırım belediyesi'ne ziyaret

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın bir dizi ziyaretler için gittiği Bursa'da Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz'ı da ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 20.10.2020 15:07
Haber Güncellenme Tarihi: 20.10.2020 15:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da Başkan Aydın'dan Yıldırım belediyesi'ne ziyaret

Belediyecilik çalışmaları üzerinde istişarelerde bulunduklarını belirten Belediye Başkanı Bekir Aydın "Daha güzel hizmet ve projeler üretmek, nihayetinde halkımıza kaliteli ve güzel hizmetler vermek amacıyla işbirliği ve fikir birliği içinde olacak. Birbirimizin tecrübelerini paylaşacağız. Bu amaçla Yıldırım Belediye Başkanımız sayın Oktay Yılmaz'la istişarelerde bulunduk, daha iyi hizmet noktasında neler yapabiliriz konusunda başkanımızın fikirleri ve çalışmalarından da faydalanmış olacağız. Çalışmalarından dolayı Sayın Başkanımıza ve ekibine teşekkür ediyorum" dedi.

Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz da ziyareti nedeniyle Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın'a teşekkür ederek, belediyeler arasındaki işbirliği, iletişim ve koordinasyonun önemine dikkat çekti. Her iki belediye olarak sürekli fikir alışverişi içinde olacaklarını kaydeden Başkan Yılmaz; "Vatandaşlarımıza daha iyiyi sunma ve daha kaliteli hizmet için tüm belediyelerimizle sürekli istişare içindeyiz karşılıklı fikir alışverişleri ile halkımız için en iyisini yapmaya çalışıyoruz" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.