Hava Durumu

Bursa'da Başkan Aydın Türkiye Belediyeler Birliği Toplantısı'na video konferans ile katıldı

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti yerel yönetimleri ile önümüzdeki dönemde yapılabilecek işbirliklerini ve ortak etkinlikleri planlamak üzere Birlik Başkanı Fatma Şahin'in ev sahipliğinde yapılan istişare toplantısına Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın'da katıldı.

Haber Giriş Tarihi: 17.12.2020 15:38
Haber Güncellenme Tarihi: 17.12.2020 15:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da Başkan Aydın Türkiye Belediyeler Birliği Toplantısı'na video konferans ile katıldı

Türkiye Belediyeler Birliği Toplantısı 17 Aralık saat 10:00 ile 12:00 saatleri arasında pandemi tedbirleri doğrultusunda video konferans ile yapıldı

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, "Pandemi süreci tedbirleri altında Türkiye Belediyeler Birliği Toplantısına Birlik Başkanımız Fatma Şahin'in Başkanlığında video konferans yöntemiyle 50 Belediye Başkanımız ile birlikte katılım sağlayarak Toplantımızı gerçekleştirdik. Birlik Başkanımız ile birlikte yerel yönetimler ile ilgili önümüzdeki dönemde yapılabileceklerimizi, fikirlerimizi ifade ettik.

Ülkemizde ve İlçemizde Covid-19 vaka sayıları artması sonucu Devletimizin almış olduğu önlemleri en iyi şekilde ilçemizde vatandaşlarımıza aktardık. Bu zorlu süreçte el birliği ile tedbirlerimizi en iyi şekilde uygulamaya devam ediyoruz. Pandemi sürecinde personelimiz mesai kavramı gözetmeksizin sahada yer alarak vatandaşlarımıza Devletimizin almış olduğu ve ilçemizin almış olduğu tedbirleri anlattık. Birlik Başkanımız Fatma Şahin'in Başkanlığında geçen video konferans Türkiye Belediyeler Birliği toplantımız çok verimli geçmiştir "dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.