Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursa'da Başkan Türkyılmaz'dan cuma pazarına ziyaret

Bursa Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, Ömerbey Mahallesi'nde kurulan Cuma pazarının vatandaşların ve pazarcıların talepleri üzerine Deniz Caddesi'ne taşınması konusunda Bursa Seyyar Pazarcılar Odası ile ortak görüş birliğine vardıklarını söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 25.09.2020 17:07
Haber Güncellenme Tarihi: 25.09.2020 17:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da Başkan Türkyılmaz'dan cuma pazarına ziyaret

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, Bursa Seyyar Pazarcılar Odası Başkanı Ahmet Refik Aksu ile birlikte Yeşildere Caddesi ve Çırna Sokak civarında kurulan pazaryerini gezdi.

Burada pazarcılara "Hayırlı işler" temennisinde bulunan Türkyılmaz, pazar yeri ile ilgili talepleri dinledi. Pazaryerinin Deniz Caddesi'ndeki eski yerine taşınması konusunda Oda Başkanı Aksu ve pazar esnafı ile görüş birliğine vardıklarını belirten Türkyılmaz, "Gerekli düzenleme ve altyapı çalışmalarını başlatacağız. Yer değişikliği Mudanya Belediyesi Pazar Yeri Kuruluş Komisyonu'nda görüşülecek. Vakit kaybetmeden alınacak kararlar neticesinde Cuma günü kurulan sebze meyve pazarımızı yeni pazar yerimiz yapılana kadar vatandaşlarımızın daha kolay ulaşabileceği Deniz Caddesi'ne taşımayı planlıyoruz" dedi.

"AMACIMIZ ADALETİ SAĞLAMAK"

Halitpaşa Mahallesi'nde Yeni Kapalı Pazar Yeri için proje çalışmalarının devam ettiğine vurgu yapan Başkan Türkyılmaz, pazar yerlerinin daha iyi şartlarda hizmet vermesi için çaba sarf ettiklerini dile getirdi. Türkyılmaz, "Pazarcılarımızın ufak da olsa yaşadığı mağduriyetler giderilecek. Daha rahat çalışabilecekleri bir ortam olacak. Bizim amacımız, adaletin sağlanarak çalışma şartlarının iyileştirilmesi ve Mudanyalıların daha rahat bir şekilde alışveriş yapabilmesini sağlamaktır" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.