Hava Durumu

Bursa'da Başkan Yılmaz, Zabıta Haftası'nı kutladı

Bursa Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, Zabıta Teşkilatı'nın 194'üncü yılı dolayısıyla Zabıta Müdürlüğü'nü ziyaret ederek personelini kutladı.

Haber Giriş Tarihi: 03.09.2020 14:31
Haber Güncellenme Tarihi: 03.09.2020 14:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da Başkan Yılmaz, Zabıta Haftası'nı kutladı

Zabıta Teşkilatı'nın kuruluş yıl dönümü olan "1-7 Eylül Zabıta Haftası" kapsamında Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, Yıldırım Belediyesi Zabıta Müdürü İbrahim Türkmen ve teşkilat mensuplarını ziyaret etti. Zabıta personelini koronavirüs tedbirlerine dikkat ederek tebrik eden Belediye Başkanı Yılmaz'a desteklerinden dolayı teşekkür eden Zabıta Müdürü Türkmen, "Bizlere verdiğiniz destek ile görevimizi en iyi şekilde yapmaya devam ediyoruz. Yıldırım için gece gündüz demeden her daim görevimizin başındayız" dedi.

'VİCDANI VE MESLEKİ BİR SORUMLULUĞUNUZ VAR'

Zabıta Müdürlüğü'nün her geçen gün hizmet kalitesini arttıran ve personel yapısını sürekli dinamik tutan bir anlayış ile 7 gün 24 saat çalıştığını dile getiren Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, "Zabıta ekiplerimiz yoğun çalışmalarla halkımızın huzuru ve refahı için üzerine düşen görevi başarıyla yerine getiriyor. Yaptığı uygulama ve denetimlerle vatandaşlarımızın esenliği için, güvenli, sağlıklı ve düzenli bir yaşam alanı hazırlayan Belediyemiz Zabıtası, ilçemizin gelişimine de katkı sağlayan önemli bir birimimizdir. Zabıta Müdürlüğümüz bizim bu dönem önemsediğimiz müdürlüklerden birtanesi. Vatandaşlarımızla güzel diyaloglar kuruyor, dar bir kadromuz olmasına rağmen iyi işler başarıyorlar. Burada bizim vizyonumuz sizlersiniz. Dolayısıyla vicdanı ve mesleki bir sorumluluğunuz var. Bu duygu ve düşüncelerle Zabıta Haftası'nın 194. yıl dönümünde bugüne kadar yaptıkları fedakârca çalışmalardan dolayı başta Yıldırım Belediyesi Zabıta Teşkilatımızı ve ülkemizin dört bir yanında vatandaşların huzur ve sağlığı için görevini özverili bir şekilde sürdüren tüm zabıta teşkilatımızın Zabıta Haftası'nı kutluyor, görevlerinde başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı. Öte yandan Zabıta Müdürlüğü personeli de Başkan Yılmaz'a Zabıta Haftası'nı kutlaması dolayısıyla teşekkür ederek hatıra fotoğrafı çektirdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.