Hava Durumu

Bursa'da bu markette her şey hijyen kuralına uygun!

Koronavirüse karşı alınan tedbirler kapsamında market sektöründe de bakanlıktan gelen yeni düzenlemelerle birlikte bir dizi güvenlik önlemleri arttırıldı. Bursa'da da bu kurala ilk günden beri uyan ve 57 farklı noktada şubesi bulunan FURPA Marketler Zinciri tedbiri elden bırakmadı.

Haber Giriş Tarihi: 05.04.2020 14:36
Haber Güncellenme Tarihi: 05.04.2020 14:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da bu markette her şey hijyen kuralına uygun!

HABER | Merve ÖZDEMİR

Sosyal izolasyonu sağlamak adına bütün şubelerinde hem çalışanları hem de müşterileri için her türlü önlemi aldıklarını ifade eden FURPA Marketler Zinciri Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Alpaslan bu konuda hassas olduklaını ifade etti.

Alpaslan, "Bakanlığımızın bize sunduğu tedbir kararlarını tamamiyle yerine getidik ve bunun bir ötesine daha geçmiş olduk ve markete girişlerde dezenfektan kutusundan tek kullanımlık eldivenlere kadar herşeyi daha kapıda müşterimize hazır hale getirdik.Personelimiz ve müşterimizin sağlığını korumak adına personel arkadaşlarımıza da eldiven plastik maske gibi her türlü koroyucu önlemleri sağladık. Sosyal mesafeyi korumak adına şertilerimizi belirledik." diye anlattı.

"İşimize milli ve manevi duyguyla bakıyoruz"

Bu dönemde fırsatçıların da olduğunu söyleyen Alpaslan müşterilerini mağadur etmemek adına gerekli stoklarını yaptıklarını ve bunları fiyat politikalarına yansıtmadıklarını söylerken, " Biz önlemlerimizi ilk günden yerine getirdiğimiz için bu konuda rahattık. Malesef fırsatçılar da bu dönemde ortaya çıktı. Ama biz işimize her zaman milli ve manevi duygular ile bakıyoruz" dedi.

"Elle değil gözle seçiyorlar"

Özellikle meyve ve sebze reyonunda sosyal mesafenin korunması adına ve alınacak ürünlere elle dokunulmaması için şeritler çektiklerini istedikleri ürünü de yine reyon görevlisi tarafından verildiğini söyleyen FURPA Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Alpaslan vatandaşın bu dönemde elle değil gözle seçtiklerini ifade ederken bu konuda vatandaşın sağlığını önemsediklerini belirtti. Markete gelen müşteriler ise alınan hijyen kurallarını son derece beğendiklerini ve memnun olduklarını ifade etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.