Hava Durumu

Bursa'da büyük bir facianın eşiğinden dönüldü...

Bursa’nın İnegöl İlçesi’nde, Kafkas Kültür Derneği binasının girişindeki kutudaki doğalgaz vanası yerinden çıktı. Çevrdekiler paniğe kapılırken, kısa sürede olay yerine gelen İNGAZ görevlileri müdahale ederek gaz kaçağını 10 dakika sonra önledi.

Haber Giriş Tarihi: 28.04.2014 11:42
Haber Güncellenme Tarihi: 28.04.2014 11:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da büyük bir facianın eşiğinden dönüldü...

İnegöl Park Caddesi Endüstri Meslek Lisesi karşısında bulunan Kafkas Folklor ve Kültür Derneği binasının doğalgaz vanası, bilinmeyen bir nedenden dolayı yerinden çıktı. Binaya gelen gaz, dışarı sızmaya başladı. Gazın sesini fark eden görevliler, patlama riski nedeni ile dernek binasında bulunanları tahliye etti.

Aşırı derecede ses yaparak sokağa sızan gazın vananın yerinden çıkmasından kaynaklandığı anlaşılınca, durum hemen İNGAZ’a bildirildi.

Bu sırada vatandaşlar, bina çevresine kimsenin yaklaşmaması için uyarılarda bulunup herkesi uzaklaştırdı. Kısa sürede olay yerine gelen İNGAZ ekipleri, yerinden çıkan vanayı tamir ederek yeni bir vana taktı. 10 dakika boyunca çevrede paniğe neden olan gaz sızıntısının giderilmesiyle herkes rahat bir nefes aldı. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.